Šta je novo?

Zone Alarm i WiFi (ArtCom)

mkrnjic

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2002
Poena
619
Od juce sam konacno uspeo da pobegnem od Telekomovog Dial-up-a. Dosli ljudi doneli komplet opremu i sve namontirali za 2h i sve radi jedino me ZA nervira jer stalno izbacuje prozor

New Network Found

1. Please select security level for ...
a) Internet zone ...bla bla
b) Trusted zone ... bla bla
2. Trazi neki opis tj. nudi da nekako nazovem ovu mrezu (New Netvork je po default-u)

I ima samo jos OK i Cancel

Šta god da čekiram i napisem i uradim on se ponovo vraća, nekada je vrlo dosadan, svakih pola minuta ili minut, nekada na 2-5 min, a nekada me pusti i po 15-20 min na miru. Problem je sto kada se taj prozor pojavi sa pitanjem onda momentalno Blokira svaki protok pa tako od nekog DL-a nema ama bas nista

Dali neko zna kako da se resim ovoga. Gledao sam po setovanjima u ZA i nista pametno nisam mogao da nadjem, čak sam i reinstalirao ZA i nista :wall:

kod mene ZA nije pravio neke probleme ali me nervira jer previse gusi ..
Sada imam Ad-aware i Spy-bot ,, nije lose u kombinaciji.. sa antivir. NOD..
Ne znam , ali i meni se ponekad pojave spamovi ..
Imali neko jos bolje resenje ..
p.s.obrisi ZA pa probaj ovo ..

mkrnjic je napisao(la):
Od juce sam konacno uspeo da pobegnem od Telekomovog Dial-up-a. Dosli ljudi doneli komplet opremu i sve namontirali za 2h i sve radi jedino me ZA nervira jer stalno izbacuje prozor

New Network Found

1. Please select security level for ...
a) Internet zone ...bla bla
b) Trusted zone ... bla bla
2. Trazi neki opis tj. nudi da nekako nazovem ovu mrezu (New Netvork je po default-u)

I ima samo jos OK i Cancel

Šta god da čekiram i napisem i uradim on se ponovo vraća, nekada je vrlo dosadan, svakih pola minuta ili minut, nekada na 2-5 min, a nekada me pusti i po 15-20 min na miru. Problem je sto kada se taj prozor pojavi sa pitanjem onda momentalno Blokira svaki protok pa tako od nekog DL-a nema ama bas nista

Dali neko zna kako da se resim ovoga. Gledao sam po setovanjima u ZA i nista pametno nisam mogao da nadjem, čak sam i reinstalirao ZA i nista :wall:

karicmilos je napisao(la):
kod mene ZA nije pravio neke probleme ali me nervira jer previse gusi ..
Sada imam Ad-aware i Spy-bot ,, nije lose u kombinaciji.. sa antivir. NOD..
Ne znam , ali i meni se ponekad pojave spamovi ..
Imali neko jos bolje resenje ..
p.s.obrisi ZA pa probaj ovo ..

znam za Ad-aware i Spy-bot i pre sam ih probao, a odustao sam od oba jer ni jedan ni drugi nisu ama bas nista nasli kod mene na masini, što znači da tadašnja kombinacija ZA i KAV (sada je ZA i AVAST) je vrlo dobro radila svoj posao

Mozda gresim ali zar nisu oba (Ad-aware i Spy-bo) iz kategorije Scannera a ne Monitora ??

Nazad
Vrh Dno