Šta je novo?

zona sumraka na laptopu

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
neki laptop, pise samo EL80 da je model, nit proizvodjac niti ista drugo na njemu..... probam prvo win7 da stavim, pri kraju instalacije zapucao..... probam xp, ispise c0000221 i plavi ekran...... kontam da dvd rom krklja, stavim externi dvd, i win7 prodje bez problema do kraja..... i sad, fali mu dosta drajvera. pokrenem sa neta setup za driver identifier..... on skine taj fajl i posle RUN, nista..... i vidim da on u stvari, bilo gde da mu odredim da snimi, ne snimi ama bas nista.... nasao sam i drajvere na sajtu, uredno (kao) poskidao pola gb, i na kraju ih nigde nema...... ovo mi se prvi put desava, u cemu je greska, zna li ko?

Bas cudno

A gde si mu stavio da download-uje? Probaj da disable-ujes UAC - user access control i da sacuvas na desktop. uac nema veze sa downloadom, ali mozes pokušati, instalirao sam oko 70 windows 7-ica, ali nisam imao ovakav problem.

Antivirus

Malo zguglah po netu, navodno avg antivirus, eset ili avira umeju napraviti takav problem. Jel si instalirao mozda neki antivirus?

ma nista, suv win7..... instalirao sam 1000 puta sa ovog diska, i nikad ovako nesto.....

sad sam mu proverio hdd u hirensu, na 0.55% pun ..... bad sectora.......

Auu

Pravo je cudo da si uopste uspeo da podigneš windows sa toliko bad sector-a. No drago mi je da si skontao u cemu je problem. :)

Nazad
Vrh Dno