Šta je novo?

ZombiU

Skinuo...instalirao...odigrao...prešao za par sati.
Zanimljiva, valjda zato što sam ljubitelj tog žanra, ali na par momenata već viđeno. Dobra je fora oko "prečica" - put kojim se lako stiže iz jednog dela grada u drugi (sa mape na mapu). Kada pogineš, nastavljaš sa drugim likom (karakterom) i fora je da nađeš prethodnika od koga ćeš da pokupiš stvari koje je imao. Štedite municiju, čak i u easy modu nema je dovoljno. Kao zamena dobro će doći Molotovljevi kokteli, granate i nagazne mine. Skenerom rešavate poruke ispisane po zidovima, kako bi dobili kodove za otključavanje nekih vrata itd...ali ni to u početku nije lako, sve dok ga ne nadogradite.
Onako, nije loše, ne ubija kao Resident Evil, ali je igriva i može da prikuca za ekran....

Znači valja? Mene nešto mrzelo da skidam ali probaću...

Skinuo...instalirao...odigrao...prešao za par sati.
Zanimljiva, valjda zato što sam ljubitelj tog žanra, ali na par momenata već viđeno. Dobra je fora oko "prečica" - put kojim se lako stiže iz jednog dela grada u drugi (sa mape na mapu). Kada pogineš, nastavljaš sa drugim likom (karakterom) i fora je da nađeš prethodnika od koga ćeš da pokupiš stvari koje je imao. Štedite municiju, čak i u easy modu nema je dovoljno. Kao zamena dobro će doći Molotovljevi kokteli, granate i nagazne mine. Skenerom rešavate poruke ispisane po zidovima, kako bi dobili kodove za otključavanje nekih vrata itd...ali ni to u početku nije lako, sve dok ga ne nadogradite.
Onako, nije loše, ne ubija kao Resident Evil, ali je igriva i može da prikuca za ekran....

Za par sati? Zar nije barem 10h

Ja nisam igrao igru, ali zanima me, koliko je linearna?

Nije loše upravo probao. Grafa muljava ali dobro sa Wii U je igra. Ladno kad zagineš dobiješ novog lika i treba sebe da nadješ da bi lootovao sve što si imao odlična fora.
Municije nema a kad je više Zombija samo sa pucanjem možeš da se izvučeš ovako ih mlatiš toljagom po glavi. Šta znam mapa je ne pregledna i par puta sam se izgubio gde da idem. Kad se nakupi zombija najboje je da se bežiiii

Nestolex u globalu igra sa "siframa" (tipa god mode ili prolazak kroz zidove :)) pa tako svaku igru predje za par sati...

Vragolasti članu ovog foruma,
nisam imao vremena da tražim šifre :) :) :)

Evo, juče sam počeo sve ispočetka, novu igru, i za nekih 4 sata prešao do kraja (ali sada je bilo lakše jer sam otprilike znao skoro sve napamet).

PS.
Kume, ako lažeš svoju ženu, nemoj mene :D :d :D :d

Šta znam mapa je ne pregledna i par puta sam se izgubio gde da idem.

Imaš dole na radaru zelenu tačkicu koja ti pokazuje šta ili gde ti je zadazak koji treba da obaviš (da nađeš neku knjigu, dokument ili ulaz). To si skontao garant :)

Nazad
Vrh Dno