Necr00visioN
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010
- Poena
- 169
Skinuo...instalirao...odigrao...prešao za par sati.
Zanimljiva, valjda zato što sam ljubitelj tog žanra, ali na par momenata već viđeno. Dobra je fora oko "prečica" - put kojim se lako stiže iz jednog dela grada u drugi (sa mape na mapu). Kada pogineš, nastavljaš sa drugim likom (karakterom) i fora je da nađeš prethodnika od koga ćeš da pokupiš stvari koje je imao. Štedite municiju, čak i u easy modu nema je dovoljno. Kao zamena dobro će doći Molotovljevi kokteli, granate i nagazne mine. Skenerom rešavate poruke ispisane po zidovima, kako bi dobili kodove za otključavanje nekih vrata itd...ali ni to u početku nije lako, sve dok ga ne nadogradite.
Onako, nije loše, ne ubija kao Resident Evil, ali je igriva i može da prikuca za ekran....
Nestolex u globalu igra sa "siframa" (tipa god mode ili prolazak kroz zidoveZa par sati? Zar nije barem 10h
Nestolex u globalu igra sa "siframa" (tipa god mode ili prolazak kroz zidove) pa tako svaku igru predje za par sati...
Šta znam mapa je ne pregledna i par puta sam se izgubio gde da idem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari