Šta je novo?

Zoltrix Genie TV

KBD

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2002
Poena
609
Pozdrav svima na forumu posto sam nov,

Zanima me dali je neko imao iskustava sa TV/FM Tuner kartiom Zoltrix Genie TV (cip Conexant BT878A).Naime,problem je u tome sto je sa WDM driverima(za WIN 98 SE,ME,2000,XP) slika prilicno losa(mutna) dok je sa VXD driverima(Win 95,98) mnogo bolja ali prave problem u smislu stabilnosti masine u Win 98 SE.Govorim o slici na monitoru pri gledanju TV-a.Imam Nvidia Riva M64 TNT2 Pro 32 MB AGP Video kartu(probao sam i sa PCI S3 4 MB i bila je ista situacija).Stavio sam najnoviji Direct-X na masinu(8.1)

Jos nesto.Program POWER VCR II prepoznaje WDM capture drivere i iz njega je slika nesto bolja nego sa originalnim software-om

Pitanje je dali postoji resenje za kvalitetnu sliku uz pomoc WDM driver-a ili bilo kakvo resenje sa kojim cu moci da dobijem ostru sliku u Win 98 SE i Win XP (grabovanje mi opste nije bitno)

Dali neko ima ili zna gde mogu skinuti full verziju programa Power VCR II verzije 2 ili 3 (na site-u postoji samo trial verzija) ili ako neko ima a hteo bi da mi da da iskopiram bio bih vrlo zahvalan.

Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno