Znam da niko ovde ne cita EULA (ni ja), ali posle onoga sto sam procitao u "SK" seo sam i svecano prvi put procitao taj smor. Nama omiljena firma
MS je dodala neke nove delove u ugovor za instaliranje sp3 za win2k i sp1 za winXP. Evo jednog dela:The OS Product or OS Components contain components that enable and facilitate the use of certain Internet-based services. You acknowledge and agree that Microsoft may automatically check the version of the OS Product and/or its components that you are utilizing and may provide upgrades or fixes to the OS Product that will be automatically downloaded to your computer.
Bas lepo od njih, toliko su dobri da ce oni sami da skupe informacije sta imamo na nasem kompu i da dodaju po sopstvenom nahodjenju sta smatraju za potrebno, i sve to bez naseg znanja, sto mi da se cimamo oko togaFX
Pitam se sta nas ceka u ugovorima buducih verzija windowsa
Bas lepo od njih, toliko su dobri da ce oni sami da skupe informacije sta imamo na nasem kompu i da dodaju po sopstvenom nahodjenju sta smatraju za potrebno, i sve to bez naseg znanja, sto mi da se cimamo oko togaFX
Pitam se sta nas ceka u ugovorima buducih verzija windowsa