ZeeGerman je napisao(la):Забога људи, нико није споменуо чувени Championship Manager!!! E ја сам ту изгубио многе године живота. :wall: :crash:
Nekada smo igrali onaj stari The Manager i po četvorica na jednom kompu. Naravno, samo engleska liga, relativno malo opcija, ali zato prođemo sezonu za dva-tri sata (u trećoj ligi, naravno). A poseban ugođaj je kada igramo 2x 1 na 1 u istom trenutku.omnik je napisao(la):Uf, fantastična igra ali prespora za ugodno igranje dva igrača.
ZeeGerman je napisao(la):?????? ????, ???? ???? ???????? ?????? Championship Manager!!! E ?? ??? ?? ??????? ????? ?????? ??????. :wall: :crash:
Ufff... gde ovo nadje... uz to sam provodio sate na AMIGI!Illiron je napisao(la):Alien Breed !!!!!!!!!!
Marko37 je napisao(la):Nekada smo igrali onaj stari The Manager i po četvorica na jednom kompu. Naravno, samo engleska liga, relativno malo opcija, ali zato prođemo sezonu za dva-tri sata (u trećoj ligi, naravno). A poseban ugođaj je kada igramo 2x 1 na 1 u istom trenutku.
jox je napisao(la):Ufff... gde ovo nadje... uz to sam provodio sate na AMIGI!
Ima li toga za PC?
Threat !opusten je napisao(la):Koja igra moze da se igra za vise igraca na jednom kompu?
Ajd sad, vidim da su svi u "ni nostalgija nije što je nekad bila" fazonu...kiza ns je napisao(la):a i ono su bila neka druga vremena....................
Marko37 je napisao(la):Ajd sad, vidim da su svi u "ni nostalgija nije što je nekad bila" fazonu...
Mislim da pre 10 i više godina nije bilo toliko ni do ideje ni do revolucionarnosti igara koliko do naših godina tada...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari