Šta je novo?

Znak Za Euro

Pele

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
604
Da li neko zna kako da upotrebim znak za euro na tastaturi ? naime imam safeway multimedijalnju tastaturu i na tasteru 5 imam u gornjem delu znak % a u donjem delu istog tastera znak za euro. kombinacija alt+ctrl+e ne funkcionise.

Help !!!!!!

eagleone: nema potrebe da pises velikim slovima, samo bespotrebno otezavas citanje

Kao prvo Pele molim te da ne koristis Caps Lock dok pises, ljudi ce sasvim dobro procitati tvoje pitanje ako koristis mala slova.
Kao drugo do sada smo puno pricali o tome, al' ajde. Znak za Euro mozes dobiti ako drzis taster Alt i otkucas 0128. Znaci Alt+0128=€
Ne vredi ti nista sto ga imas na tasteru 5, kod mene je ista situacija[Logitech tastatura], i ne mogu da ga ispisem - samo na gore pomenuti nacin.

I da ne bude ponovo zabune kao vec deset puta do sada :D - 0128 na NUMERICKOJ tastaturi !

€ € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

:)

Probaj da prebacis na "srpsku" tastaturu pa onda kucaj ono sto trebas za euro.

Ako to ne pomogne, probaj ascii kod....

Ja imam svapsku tastaturu i znak € mi je na slovu E. Kada mi je na US setovanju ne mogu daga dobijem, a kada je SR (Serbian Larin) dobijam ga sa desni ALT+E.

Na nemačkoj tastaturi je AltGR+E znači: " K€BA rulez" - eto vidite kako lepo radi :)

Nazad
Vrh Dno