Šta je novo?

Znak mreze

LUC1FER

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
649
Da li je moguce da se ono MOBTEL skloni?

znam to ali bih zeleo da nemam nista preko wallpaper-a :D

poz

LUC1FER je napisao(la):
Da li je moguce da se ono MOBTEL skloni?
E ovo je jace od mene: Predji na MTS :beat: :beat: :beat:
Ako skines neki logo onda ga je zaj**ano skinuti! U stvari ja sa nokie 5110 i nisam uspeo da skinem, jedino sto su mi preporucili oni iz njihovog servisa bilo je da skinem nesto drugo??? Najjace od svega je sto mi je rodjak, koji je mladji poslao logo YU MAFIA sa dva pistolja i ja umesto prvo da pogledam ja odma' snimim! Ma bio sam faca danima dok nisam ostao bez 30 dinzi i skinuo znak nokie. Mislim nisu neke paretine ali me iznerviralo sto bre ne moze da se otkaci slika.

Posaljes operator logo koji je "prazan".
Tj. cista belina.

Pozdrav!

Postavi ovaj LOGO:

http://www.elitesecurity.org/poruka/fajluzporuku/202674

Kidin', nije mi tada palo na pamet. Nego, sta treba da se ukuca kao pass kada se trazi vracanje na factory defaults?

marko011 je napisao(la):
Kidin', nije mi tada palo na pamet. Nego, sta treba da se ukuca kao pass kada se trazi vracanje na factory defaults?
Po defaultu ne treba nikakva sifra ;), osim ako nisi cackao PIN/PUK.
BTW moze preko odgovarajuceg kabla da se iskljuci OperatorLogo bez resetovanja telefona...

Bas kada sam pisao prethodnu poruku bio mi je tu jedan od tih malih rodjaka i taj isti mladji je poslao starijem taj isti YU MAFIA logo na 8210 i sad ne moze da ga skine. Probao sam reset to factory defaults ali trazi sifru a ne radi 12345? Mora da je taj od koga je uzeo telefon nesto cackao :cuss:

Imao sam ja slichan problem pre nekoliko meseci na nokia-i 3310 kada mi je dosadio neki operator logo a nisam mogao da ga skinem, i nashao sam na internetu code za uklanjanje operator logoa. Nazalost ne mogu da se setim, ali ako nadjem javicu ...

Misha je napisao(la):
Imao sam ja slichan problem pre nekoliko meseci na nokia-i 3310 kada mi je dosadio neki operator logo a nisam mogao da ga skinem, i nashao sam na internetu code za uklanjanje operator logoa. Nazalost ne mogu da se setim, ali ako nadjem javicu ...

*#67705646#
Ponistava logo operatera i vraca standardni natpis "YU MOBTEL", "220 03" ili sta vec koristite.
Ova opcija radi kod Nokie 3310 sa verzijom softvera v.4.06 i novijom.
Radi kod novijih modela.

Vrh Dno