Šta je novo?

Zna li neko zasto Oxygen "ne vidi" aplikacije?

Koko Bil

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
619
Oxygen + IR rade savrseno sa 5100, 5140, 7210, 3200,...

Juce prikacim 6230 u nameri da poskidam igre i aplikacije, medjutim, oxygen ih jednostavno ne konstatuje. Ne vidi da ima po 3 aplikacije i igre vec prijavljuje 0. Ubacim Converter II u telefon probe radi i on prikazuje da je to sto sam snimio tu. Ali telefon ne. Uopste se ne razumeju. Takodje, oxygen ne vidi ni walpapere u gif formatu. Medjutim, njih sam skinuo i bez oxygena, tako da ne stoji pretpostavka o zasticenosti. Zna li neko sta se zbiva?

ZoNi je napisao(la):
hm... mozda ti treba novija verzija Oxygena?

mada, s duge strane, sta ce ti Oxygen pored Nokia PC Suite-a?

To je najnovija verzija. A treba mi OPM jer Suiteom mozes ubacivati aplikacije u telefon ali ne i skidati ih. Ako gresim i ako znas kako - kazi!

ZoNi je napisao(la):
paaa... nije mi NPS pri ruci na ovom kompu, ali cini mi se da moze: ides ono kao za instalaciju programa (levi prozor ti je komp, desni tel)... selektujes program na tel-u, pa ga deletujes :)

inace, zar to nije lakse uraditi direktno iz telefona?

Ah, kad bih hteo da ga izbrisem! Ali konkretno hocu da skinem beach rally II i dictionary sa nokie 6230 i ubacim u moj 5140! Za rad sa slikama i melodijama pod xp-om ti ne treba nikakav program, otvara se potpuno autonomno prozorce. Ali da bi skinuo aplikaciju sa telefona i prebacio je na komp neophodan je OPM, NPS to jednostavno ne radi.

I na kraju krajeva izes te igrice, mogu i bez njih, a mogu ih i skinuti sa neta ili otici u neki servis da mi ih snime, ali zanima me kako je moguce da OPM ne vidi aplikacije?

ZoNi je napisao(la):
ili da koristis opciju Backup iz NPS, pa da onda taj backup prebacis na taj drugi fon...

Jave su, naravno. Inace ovo ne moze, jer znas da na NPS selektujes sta hoces da se bekapuje, ali ti ne nude aplikacije.

U svakom slucaju, hvala ti na dobroj volji i vremenu
:wave:

Nazad
Vrh Dno