Šta je novo?

Zna li neko servis da ocistim laser

karabaja

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2005
Poena
304
tj. da mi oni ociste laser na standalone dvd plejeru i koliko je to uspesno...i naravno kolkooo para?

Laser se ne prlja bas tako lako.

Kakav problem imas sa playerom?

pa evo problem je sledeci prvo je poceo da ne cita odredjene diskove (narezane, originale nebitno) tj. neke diskove uvek cita neke nikako(ili procita posle pet-sest pokusaja).Npr kad narezem film na verbatim 4x nemoze da ga procita, a na verbatim 8x uvek cita bilo sta da narezem.Originale Gospodar Prsenova 1-3 ne moze da cita,Djavolova Advokat...itd ne moze da procita muci se...a nekad je citao.
A sad najnoviji problem je u tome sto kad pustim film posle nekog vremena otprilike pola sata-sat pocinje da secka "tj. da se muci da procita" film na svakih par sekundi...ako ugasim pleyer i izvadim disk pa ga opet vratim i pustim opet na taj deo gde sam stao sve je u redu..tako da nije do diska.
Posle svega ovoga zakljucio sam da je laser zaprljan zar ne (pleyer mi je SAMSUNG htds100 star 6 meseci i pod garancijom je ali mi to nista ne vredi jer je firma kod koje sam ga kupio zatvorena!!!)

jeste brate i ja imam to cvrcanje...i sta da radim?sta si ti uradio sa tim tvojim pleyerom??a gde je taj ERC komerc kako da dodjem do njih?

Prvo, ko ti je prodao uredjaj?
Ko je serviser?
Imas li racun ili garantni list?
Erc:
www.erccommerce.co.yu

Ja nisam nista uradio, receno mi je da se popravka ne isplati.

Firma koja mi je prodala:
Samostalna zanatsko-trgovinska
radnja za promet robe na veliko
malo i komisiosku prodaju
m.p "PLANET"
pucarevic aleksandar
beograd
bulevar kralja laeksandra 101

garanciju imam na garanciji pise servis:

ETC servis
francuska 44

a imam i racun (naravno nije fiskalni jel tada ih nije ni bilo)!

Poslednja izmena:
Idi u servis.
kraj price :)

Nazad
Vrh Dno