pTomic je napisao(la):
Nije sve jedno!!!! :dkiza ns je napisao(la):zar nije svejedno da li je malim ili velikim?
Kako ne znas ?? $, €, ...shtaps je napisao(la):Ja stvarno neznam kako da ti zahvalim na ovomesjajno.
BTW: Kada skidate nesto sa sourceforge.net sa kojeg servera skidate (zemlja)?
shtaps je napisao(la):Ja stvarno neznam kako da ti zahvalim na ovomesjajno.
BTW: Kada skidate nesto sa sourceforge.net sa kojeg servera skidate (zemlja)?
Ivan™ je napisao(la):Stani, a ti hoćeš da mailove sa Yahoo-a primaš direktno u svoj Outlook? Koliko su meni rekli, ne može jer je to drugačiji tip mail servera, ajde nek mi objasni neko ko se razume...
chivitli je napisao(la):Ma moze bre, zato i sluzi ovaj program
chivitli je napisao(la):Evo sta sam ja uradio. Dakle, instalirao sam program i nista nisam podesavao u njemu. Otvorio sam OE, tools -> accounts -> add -> mail -> pop3 i smtp stavio na 127.0.0.1, upisao username i pass, i pritisnuo ok i next par puta :d . Zatim u properties-u tog accounta u tabu servers cekirao 'my server requires authentication' i to je to, nista vise nisam podesavao.
I samo da znas da zbog ovog posta kasnim, ode mi glava :d
Ivan™ je napisao(la):Dobro, a koji je program u pitanju? Imam i ja Mailwasher Pro, kojim susrećem mailove na serveru, ali ne znam da li je to slično...
sirius je napisao(la):Hvala ti mnogo,uspio sam ,ali ostaje mi jos da pitam dali mogu slati mailove iz OE preko ovog programa
Mali HoBiT je napisao(la):aj da ne otvaram novu temu...
kako da pristupim recimo ptt-ovom ili eunet-ovom mail serveru ako hocu postu da proverim sa recimo yubc-ovog net naloga ?
valjda sam dobro formulisao pitanje :d
chivitli je napisao(la):Nadjes neki proxy, cekiras 'use http 1.1 through
proxy connections' i pici. Aj ako se ne snadjes vici, nemam sad
vremena da pisem
chivitli je napisao(la):Koristis proxy. Nadjes neki proxy, cekiras 'use http 1.1 through proxy connections' i pici. Samo nece sa svakim raditi. Aj ako se ne snadjes vici, nemam sad vremena da pisem
Mali HoBiT je napisao(la):cak, dal mi verujes da te nista nisam razumeo
nisam se nikada zanimao proxy-ima :wall: a verovatno sam trebao al ajd :d
nego, nisam naveo da bi postu trebao da proveravam preko Outlook Express-a
drugar mi je dao da koristim njegov no-limit nalog(pojma nemam ko je provajder) i sada nemam pristup ptt-ovom mail serveru, taj mail na ptt-u je kevin i kako da joj omogucim da skida postu a da se ne kaci sa svog ptt-ovog naloga ? (ne bi bio problem da keva ne dobija nesto veliko,ostavio bi ja njen ptt-ov nalog, ali posto stizu CAD crtezi koji teze po 5-7mb pa tako 3x dnevno...)
znate bre koliko keve umeju da smaraju :d pa pomagajte![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari