Šta je novo?

Zna li neko gde se mogu naci eBooks Stephen Kinga

Pokusaj da ovo ukucas u Google:
"(ebook-pdf)-stephen king" ili
"(ebook-pdf)-stephen_king"

imam ja nekoliko samo se vise ne secam odakle sam skinuo... kazi koja ti treba pa cu ti poslati na mail

raindog je napisao(la):
imam ja nekoliko samo se vise ne secam odakle sam skinuo... kazi koja ti treba pa cu ti poslati na mail

pa ja sam probao da negde nadjem "Dreamcatcher" ali ako imas bilo koju a da je dobra posalji na mail.Samo se nadam da nije mnogo velik fajl pa da ga satima skidam sa yahoo-a.

evo sta imam i pored sam ti napisao koliko su veliki fajlovi... mada neke verovatno mogu da samnjim jer cu ih iz html prebaciti u txt... ovo su velicine zip datoteka...
nazalost nikako ne mogu da se setim odakle sam ti skinuo samo se secam da je neki domaci sajt nekog privatnog korisnika :(

jos kad bih imao vremena bar jednu da procitam :confused:

evo ti jedna od poslednjih njegovih knjiga

imam i neke knjige artura clarka i jednu strava knjigu jednog hrvatskog autora DROGE BIC NOVOG DOBA

mirc

je pun takvih knjiga doduse malo je teze da se nadje na srpskom

i ove moje su na engleskom

Imam na nasem tri pripovetke: Ciklus vukodlaka, Nocni talas i Potez, pa ako te zanima dobices na mejl

hmm

soulfly, zar nisam tebe jednom sreo na #bookz?

raindog ,hvala za "Riding the bullet".Dobar je. Ajd' sad ako te ne mrzi posalji "Dreamcatcher" :)

twister je napisao(la):
raindog ,hvala za "Riding the bullet".Dobar je. Ajd' sad ako te ne mrzi posalji "Dreamcatcher" :)

ne mrzi me samo imam jedan prob sa tim file-on naime on je rar i nikako ne mogu da ga raspakujem ni sa winrar-on poslacu ti ga pa ti se snadji

twister daj email na koji da ti saljem

Imam ja Dreamcatcher na engleskom u pdf-u pa ako nekome treba nek kaze...

Vrh Dno