Šta je novo?

zna li nako gde se moze kupiti...

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
...LoTR mapa veca nego ova koja se dobija uz kljigu (recimo velicine nekog postera) da ne buljim u ovu gde jedva nadjem sta trazim (ako je uopste i upisano)...
p.s. sa neta sam skinuo fantasticnu mapu ali je toliko velika da ne staje na ceo ekran...

ja je imam skeniranu, nije spojena, 2 fajla od po nekih 80-100 mega, ako hoces javi se

Miroslav je napisao(la):
ja je imam skeniranu, nije spojena, 2 fajla od po nekih 80-100 mega, ako hoces javi se

jesi li je mozda stampao i ako jesi koliko su dimenzije mape na kraju izasle (u cm).

p.s. pretpostavljam crno na belo?

mapa

Mislim da ih je bilo u izdavackim kucama....Nisam sasvim sigurna,ali mi se cini da sam ih videla u knjizari na Trgu...
Ako te ne mrzi prosetaj se do bezistana.Tamo ima gomila onih radnjica koje prodaju postere,pa ukoliko i nemaju mozda bi ti napravili ako im das neku kintu unapred...Znam da ti sve ovo nije od neke specijalne pomoci,ali eto ....kao neka ideja
pozdrav

Re: mapa

aurena je napisao(la):
Mislim da ih je bilo u izdavackim kucama....Nisam sasvim sigurna,ali mi se cini da sam ih videla u knjizari na Trgu...
Ako te ne mrzi prosetaj se do bezistana.Tamo ima gomila onih radnjica koje prodaju postere,pa ukoliko i nemaju mozda bi ti napravili ako im das neku kintu unapred...Znam da ti sve ovo nije od neke specijalne pomoci,ali eto ....kao neka ideja
pozdrav

Hvala! Provericu...

Nazad
Vrh Dno