Šta je novo?

Zivot posle pokretanja Ubuntu linuxa

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posle instalacije ili samog pokretanja CD kao live sa Ubuntu distrubucijom linuxa osecam se kao da mi je ubacen virus u kompjuter i to na 5 razlicitih masina, 4 polovne compaq III-ke i 1 novoj konfiguraciji.
Ponavlja se istovetno ponasanje. Naime, kada se instalira neka sledeca distrubucija linuxa, ne dopusta koriscenje misa, tj skroz se ne moze korisiti, povuce se u gorni desni ugao ekrana i rade samo tasteri. Na jednoj distribuciji sam ga zabunio vadjenjem i ponovnim stavljanjem misa, nakon cega su ponovo pocele da svetle diode ( svi su opticki misevi) i proradilo je nakratko, a na svim drugim kada se to pokusa nakon restarta i kompjuter pocne da napaja miseve (svetle) javljaju se samo parovi po dve nule , ispisuju se neko vreme nakon biosa i tako ostane.
Zamolio bih za odgovor posto ce inace ispasti da sam sve kompove ja zeznuo :(
Da kada se instalira win na masine, rade, ali posle opet paralelene instalacije linuxa ne javljaju se slicni problemi i napokon zablokira pristuo hard-disku.
Neki komjuteri su povezani na LAN mrezu za izlaz ka wireless-u, ali to se dogadja nezavisno od toga. Probane su sve vece i manje distrubucije linuxa.
Da dodam samo, nisam ja instalirao ubuntu, to su bili neki pokusaji pre nego sto ja dosao i dokrajcio stvar.

Aj el imas neki krsten mis da probas jer ovako nesto generalno ne bi smelo da se desava ?

koji ubuntu???
Ja sam imao 5.10 i ...... 6.nesto, i oba su mi super radila......... i misko je radio... a win nije prawio probleme.....

Nazad
Vrh Dno