Šta je novo?

Zire72 i problem sa zujanjem

miha

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Skoro sam kupio Zire72 i posto mi je ovo prvi PDA ne znam da li je to neka mana ili je uobicajno...

Kada je displej upaljen cuje se neki visoki ton, koji meni smeta (mada ga dosta ljudi i ne cuje). A kada pomeram brightnes frekvencija se menja.

Da nosim da menjam ili ???

In response to your query regarding the noise coming from your handheld. All electronic components vibrate to some degree when carrying an electric current. That vibration creates sound waves. The transflective TFT displays used by some palmOne handheld devices can amplify those sound waves, resulting in the high pitched buzz you hear. In most environments the buzz will be drowned out by ambient noise. In particularly quiet environments, or if you bring the handheld to your ear, you may be able to hear it. This is normal and expected behavior.

ovo ti je odgovor od tehnicke podrske. dakle ne priznaju to kao kvar.
kazi mi, dal' ti na audio izlazu susti kad pokrenes neki program koji treba da pusta zvuk, npr real player? i dal primecujes da ekran treperi kad ga pogledas pod malo iskosenim uglom?
i da, javi ako krene da ti se ljusti. ;)

Uh znaci nista od citanja knjiga pre spavanja :d

Sto se tice sustanja, mogu da se zakunem da je bilo pre neki dan kada sam probao, ali sada sam ponovo probao i nema toga (ne koristim bas mnogo jer nisam jos uzeo karticu ;) ). U medjuvremenu je pao jedan Hard Reset :)

Ljustenje... pa pocelo pomalo pri vrhu one rupe za olovcicu... :mad:

Kakva je situacija kod nas sto se tice garancije na ljustenje boje.

i kod nas i kod njih priznaju to i hoce da zamene. samo to traje (kazu i do 40 dana, znaci mozda i vise), pa ja jos nikako da odnesem...
ako sam dobro shvatio, pre nego sto prodje 30 dana od kupovine mozes da ga zamenis i u radnji, tj. bez cekanja.

Evo da ne otvaram novi thread,ako mozete da mi kazete vase utiske o Zire 72; znaci mane i vrline,........., ajte momci raspisite se malo!!!!!!!!

imas test na benchu mislim ;)

Jedi_knight je napisao(la):
Evo da ne otvaram novi thread,ako mozete da mi kazete vase utiske o Zire 72; znaci mane i vrline,........., ajte momci raspisite se malo!!!!!!!!

Mane: ljusti se boja, jel tako Jovo? :D

Nazad
Vrh Dno