Šta je novo?

Zgodan softvare za pravljenje sajta

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao cao :)

Imam hosting, imam domen, treba da napravim sajt :) E da se ne bih zezao sa dreamweaverom, postoji li neki dobar software koji ima brdo templatea (npr za menije), opsti izgled itd? Uploadovao bih klasicno preko ftp :)

hm...ajd probacu sa ovim Artisteer-om...

Jedno pitanje...posto ce verovatno morati da se snimaju pluginovi na domen, kako bi to radilo...jel to podleze nekim forama sa legalnosti itd? software za development nije problem, al` to me buni...posto je domen .ch

WYSIWYG je za moje potrebe odlican! Mogu da stavljam sta god hocu, gde god hocu!

Artisteer je ipak zestoko ogranicen...postoje stilovi, i to je to.

WYSIWYG je za moje potrebe odlican! Mogu da stavljam sta god hocu, gde god hocu!

Artisteer je ipak zestoko ogranicen...postoje stilovi, i to je to.

Slažem se potpuno sa tobom. Mislio sam da ti treba "alat za sklepanje sajta u roku 30 minuta". Na tom polju je Artisteer šampion :)

Pozdrav

najlaksi i najbolji serif web plus x5,netreba ti neko znanje samo lepis na stranicu itd.

Molim za info, kako ubaciti muziku da svira kad se otvori sajt?

Ne znam kako, ali te molim da to ne radiš. Ne postoji nijedan kvalitetan sajt koji ima automatsko pokretanje muzike. To je totalni šund.

Javascript ili HTML: http://www.w3schools.com/html/html_sounds.asp

U svakom slučaju je loša ideja - još nisam čuo nekoga da je pozitivno reagovao na muziku u pozadini. Bilo kakvi zvuci koji dolaze sa sajtova su prilično iritantni.

Ubaci muziku i to će biti totalni promašaj za sajt bez obzira na sadrzaj :)

Ako sajt ima slike Srbije logicno je da bude i melodija u pozadini. Nije komercijalni sajt, niti ista drugo nudi, osim audio-vizuelnog dozivljaja Srbije.

Vecina ljudi ako ne i svi izbegavaju sajtove sa audio podlogom koja se pokrece sama....

Ubacio EMFF plejer pomocu koda:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="emff_stuttgart.swf" height="30" width="140">
<param name="movie" value="emff_stuttgart.swf"><param name="bgcolor" value="#ffffff"><param name="FlashVars" value="src=Himna.mp3&autoload=yes&autostart=yes&repeat=yes&volume=10"></object>

I u folder sam morao da prebacim odgovarajuci plejerov fajl "emff_stuttgart.swf"

Izabrao sam MP3 fajl velicine 1.6MB, tako da ne smeta brzini ucitavanja, osim za one koji su na dial-upu. Proverio na 1.5Mbps internetu i odradi u sekundi ucitavanje sajta, a muzika krene posle jedno 2-3 sekunde. Stisao volume na 10, tako da kada otvorite sajt, tek da se cuje muzika. A na dnu postoji pojacalo, ko hoce da cuje.

Hvala na sugestijama, jasno mi je da ljude iritira muzika na sajtu (pa i mene, ali kad je odvrnu kao dileje), ali ovo sto pravim je cisto fore radi i nema nikakvu namenu. Jednostavno stoji tamo u beskraju interneta, za isprobavanje mojih zamisli. Ne mogu da nadjem sajt firme midi organic, da vidite kako je covek dobro uklopio slike i muziku.

Pozdrav.

Vrh Dno