Ubacio EMFF plejer pomocu koda:
<object type="application/x-shockwave-flash" data="emff_stuttgart.swf" height="30" width="140">
<param name="movie" value="emff_stuttgart.swf"><param name="bgcolor" value="#ffffff"><param name="FlashVars" value="src=Himna.mp3&autoload=yes&autostart=yes&repeat=yes&volume=10"></object>
I u folder sam morao da prebacim odgovarajuci plejerov fajl "emff_stuttgart.swf"
Izabrao sam MP3 fajl velicine 1.6MB, tako da ne smeta brzini ucitavanja, osim za one koji su na dial-upu. Proverio na 1.5Mbps internetu i odradi u sekundi ucitavanje sajta, a muzika krene posle jedno 2-3 sekunde. Stisao volume na 10, tako da kada otvorite sajt, tek da se cuje muzika. A na dnu postoji pojacalo, ko hoce da cuje.
Hvala na sugestijama, jasno mi je da ljude iritira muzika na sajtu (pa i mene, ali kad je odvrnu kao dileje), ali ovo sto pravim je cisto fore radi i nema nikakvu namenu. Jednostavno stoji tamo u beskraju interneta, za isprobavanje mojih zamisli. Ne mogu da nadjem sajt firme midi organic, da vidite kako je covek dobro uklopio slike i muziku.
Pozdrav.