Šta je novo?

zezalice za mob. tel.

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li postoji neki domaci ili strani sajt koji besplatno salje graficke poruke, logoe i screen saver-e direktno na tel (064)
Hvala

Koliko sam ja upoznat dobar sajt za slanje logoa i melodija je
3w.1rstwap.com.Potrebno je samo da se registrujes nadjes neki logo ili melodiju i posaljes na svoj mobilni.

Alex je napisao(la):
Koliko sam ja upoznat dobar sajt za slanje logoa i melodija je
3w.1rstwap.com.Potrebno je samo da se registrujes nadjes neki logo ili melodiju i posaljes na svoj mobilni.

Pazi ovo je cool sajt (ja ga stalno koristim) ali nije domaci i moze samo da funkcionishe sa nokia-ma i siemens-ima...Ako imash neki drugi fon onda probaj halebop.com...

i bitno je da imas nokiu ili samsunga (i to odredjene modele).

problem je sto sam se ja registrovao na 1rstwap ali kada treba da izaberem logo ili picture ( u onim kombinacijama) nema nista. Mogu da saljem sa svog kompa njima logo pa mi oni onda posalju, ali primaju samo .bmp fajlofe a ja sam skinuo logoe u .NOL obliku. Pomoc

A kako se skidaju igrice za mobilne, (Nokia 3330 ima tu mogucnost ali kako?)

Pinki je napisao(la):
A kako se skidaju igrice za mobilne, (Nokia 3330 ima tu mogucnost ali kako?)

Cini mi se da 3330 nema Javu tako da tesko mozes da skidas igrice. Tu mogucnost ima 3410, 3510i, 6310i.

Genghis Khan je napisao(la):
Pazi ovo je cool sajt (ja ga stalno koristim) ali nije domaci i moze samo da funkcionishe sa nokia-ma i siemens-ima...Ako imash neki drugi fon onda probaj halebop.com...

A ko ti je rekao za taj sajt ? :) (D) :cool:

Pa na Nokia-nom sajtu pise da mogu da skidam igrice i za ovaj telefon?
Ako mi ne verujes mozes i sam da pogledas. Naravno upravu si za ostale modele.

Ja sam nesto ranije trazio "Free Logo and Ringtones" ali se svuda placa, znaci nista besplatno, a 1rstwap ima ubedljivo najvecu kolekciju.

Vrh Dno