Šta je novo?

Zero Hour ispada u Win

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Imam problem sa Generalima, originalom i ekspanzijom. Ponekad igra izleti u Win sa porukom koja kaže da je do greške možda došlo zbog pregrejanog hardvera bla bla bla i komponenti koje ne ispunjavaju minimalne zahteve. Mašina mi je sledeća 2500+, NF7S 2.0, 1024 Mb DDR333 CAS 2.0-2-2-2, on-board audio i GeForce2 MX400 32 Mb. Samo grafička može biti problem ako govorim o minimalnim zahtevima, a od pregrevanja sumnjam u MCP-T koji se vraški greje. Ovo je jedini problem sa igrama. Sve ostalo radi dobro. Pomoć?

Kod mene se isto desava kada ugasim sve dodatne fanove u kucistu i ostane samo fan na procesoru koji se vrti na 2000 RPM :) Cim preko Zalmana dodam gas fanovima igra radi kao sat.

Mislim da je grafička problem. Pošto secka i na 9200, teško da ta ispunjava neke osnovne zahteve, tipa DirectX, ili RAM.

Kad je u pitanju ispadanje u windows, restartovanje kompa uglavnom je problem u pregrejansti ili oveclockovanosti sistema... dakle smanji settingse za mem, olabavi proc ili jednostavno nabaci bolje hladjenje!

Kod mog brata, koji ima 2000+ @ 2400+ na soltek nForce2 Single Chanel ploči, 512 Mb DDR333, i FX5600 128 RAM sve ide ko podmazano i posle +6 časovnih sesija generala bez prestanka, a cela mašina je spakovana u obično midi tower kućište, iz kog sipa vreo vazduh ko fen. Ja imam Big Tower, temperatura u njemu je oko 33 stepena a procesor 52-53 pri max opterećenju. Ovo mi se pre nije dešavalo na staroj mašinu P2 450 Mhz, 128 RAM, SL-67B, ista grafička ali sa SB Live! na WinMe (ko bi reko da sam uspeo pokrenuti generale!).

Da li neko ima problem kod "zero hour" ekspanzije u mrezi da prekine igru, tako sto jednog igraca izbaci, kao da zablokira mu komp., pa onda drugog proglasi pobednikom . posle toga odblokira prvi racunar i sve izgleda ok. Dakle nije onaj klasican problem u mrezi sa istim brojevima kad sve srusi i ne javlja poruku o pregrejanosti hardvera i sl. Da li se ovo resava nekim patchem i ...

Nazad
Vrh Dno