Šta je novo?

"zenski" mobilni 100-150e

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
preporucite mi "zenski" telefon od100 do 150e

Ne znam shta je bash za tebe zenski telefon ali je mozda 6510 tako neshto! Elegantan je telefon i svakakko za preporuku. Nisi rekao ni da li polovni telefoni ulaze u obzir. U svakom sluchaju, neki elegantniji telefoni po meni ulaze u uzi izbor.

mozda t68i,ali nema polifone melodije,zato je 7210 zenski tel. za sva vremena,tanak,izmenjive maske,polifona zvone,kolor ekran...ali premasuje cifru

Ja sam opet pre za neku elegantniju varijantu...6610 (ako se daje vishe kinte). Ali kao shto rekoh, sve zavisi shta trazish. I VELIKA je razlika izmedju telefona za zenu i istog za devojku! Ako je neka devojka u pitanju onda je i 7210 cool zavisno od fazona koji fura :)

Genghis Khan je napisao(la):
... I VELIKA je razlika izmedju telefona za zenu i istog za devojku!

U čemu je to VELIKA razlika?!? U jačini vibracije ?

:d

Bilo koji siemens Xelibri (telefon pravljen tacno za tu svrhu koju zahtevas)

bruyoni je napisao(la):
Bilo koji siemens Xelibri (telefon pravljen tacno za tu svrhu koju zahtevas)

samo sto su i xelibri i taj SE oko 200 tj xelibri je dosta iznad 200e

pa sve je stvar ukusa... Nema tu zensk/muski... :roll:

Pan na Mobilnom svetu cene m idu do 170, jedan je valjda nesto preko 200

Mada kako je u stvarnom svetu, ne znam nikada ih nisam gledao (kostaju a nista ne pruzaju, osim izgleda u trendu)

zormanic je napisao(la):
U čemu je to VELIKA razlika?!? U jačini vibracije ?

Jednostavno...uporedi 6610 i 7210!
Mislim da je veoma lako odrediti koji vishe prostaje zenama a koji nekim fancy ribicama (kada kazem fancy - mislim zargonski - onako kako je to nash chudni narod shvatio)

Genghis Khan je napisao(la):
Mislim da je veoma lako odrediti koji vishe prostaje zenama a koji nekim fancy ribicama (kada kazem fancy - mislim zargonski - onako kako je to nash chudni narod shvatio)

Лоше мислиш. Свакој која пристане добро пристаје!
Нема ту многи фанси, мерси .... итд ... Кад зађеш у неке године каз` ће ти се само.

Pravi zenski mobilni je onaj crveni samsung na preklapanje sto ima aplikaciju koja racuna "one" dane. Ne mogu da se setim oznake modela sada (recimo da je A300 ili A400), ali mislim da ako udjes u radnju i tako im trazis, da ce trgovci znati koji je. Ima i skupljih varijanti, onih sa cirkonima, i sta ti ja znam.

Iskljucivo zenski je i onaj mali panasonic, gd55 (oko 100e), odnosno g50 (oko 130e), sa kolor displejom - moze da se nosi i kao privezak. Kazem iskljucivo, jer retko koji muskarac moze da potrefi tako male tipke.

Pozdrav!

Da, a najglavnije je sto 99% riba koje setaju takve telefone znaju da koriste samo SMS i da pozivaju sa njega. :mad:
WAP? Aaaa sta ti je to? MMS? Mozda si mislio SMS? DziPiErEs? Hm... ti me definitivno zezas.. :roll:

Jedna je mislila da je plavi zub nesto za zakacinjanje oko vrada :d

sta mislite o 3200 za 175e ima li neko iskustva sa njim

3200 ima moja zena. Ne voli ga jer joj je ruzan :p Ali ga trpi jer za razliku od telefona koje sam vec pomenuo sa njim nikad nije imala nikakav problem - nema gasenja, zakucavanja, blokiranja, gusenja...

Pri tom ima i kamericu pa sa drugaricama razmenjuje mmsove (koji su jos uvek srecom besplatni) i odma moze da sazna sta drugarice misle o tome kako joj "stoje nove cvike" :D :D :D

Pozdrav!

Onda bolje 3100. Ok telefon, bas lep za zensku ruku.

Nazad
Vrh Dno