Šta je novo?

Zenski lap za ~50k din

shpajz

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2006
Poena
330
Treba mi laptop koji bi zena mogla da vugli na raznorazne seminare predavanja i kojesta, okvirna cifra bi bila 50k din. Bitne karakteristike su:

-estetika
-ergonomija
-prenosivost (znaci nesto 13''-15'' sto lakse)
-autonomija

tim prioritetom. Slikovito receno recimo neki roze vaio na cvetice.

MSI Wind, DEFINITIVNO... moja zena je presrecna sa svojim, a nema zenskijeg racunara od roza winda...

Ok...Hvala na razjasnjenju. Ali ako pogledate zahteve koje je postavio shpajz, ne vidim nikakvog razloga zasto ne bi kupio MSI wind za 30-ak K dinara...

S obzirom da njegovoj zeni treba za seminare i slicne stvari, cisto sumnjam da joj treba laptop da bi na njemu igrala neke igrice. Verovatno je potreban samo najobicniji office koji na MSI windu moze da radi, kao i gomila drugog software-a.

Pozdrav

OKI,

bez ikakve ljutnje ako je moguce da mi objasnis zasto MSI WIND nije laptop.

Pozdrav
Naravno nema ljutlje ovde smo da se pomazhemo. Kao shto reche chovek MSI WIND nije laptop vecj netbook. Jedino mi preostaje da se ti sada ne naljutish kada to kazhem a da i dalje imash trip - shta sad ovaj drvi sve su to laptopovi ;]

Naravno da se slazhem da bi joj jedan takav vrshio posao, a ako je do drugih ochiju i pogleda [ meni apsolutno nebitna stavka shto na poslu shto u zhivotu] ima cje shta da se shapucje na konto fancy izgleda jer je wind stvarno sladak :-devil-:

Prvo, hvala svima sto ste odvojili vreme da mi pomognete da izbegnem oklagiju u potiljak.

@ oki
rekoh "slikovito", naravno da nisam ocekivao ni da mi nadjete vaio za 50k niti da mi nadjete roze na cvetice lap. To je navedeno kao ideal kome bi se trebalo sto vise pribliziti po putanji odredjenoj onim smernicama koje dadoh. Inace neki povrsni search mi izbacuje par vaio komada za po ~55k.

@ svi za wind
to je bila moja prvobitna namera, em zbog extra prenosivosti, em zbog izgleda, em sto joj hardwerski ne treba vise, ali stvar je u tome sto ja nekim kompenzaciono-nadoknadno-honorarnim dilom imam 54k koje treba da potrosim na lap. Nije mi problem da dodam koju hiljadu ali sve sto ne potrosim na lap propada, tako da ako uzmem wind casticu nekog 30 hiljada.

@ filo
ovo je vrlo blizu potrebnog resenja, nije mi toliki problem sto probija budzet, nagore mogu da idem, mada iskreno ne vidim sta na ovom cudu kosta toliko. Lepo sto ima 8 celijsku bateriju i sub 2kg.

@ Hromi Daba
i ovo je vrlo dobro resenje. Bice prikazano vrhovnom ziriju :D

Vrh Dno