Šta je novo?

zene?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

crvenkapica

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
604
ima li ovde zena i to ozbiljnih, da svracaju ovde?

a mozda i neko od muskog sveta zna
neke dobre linkove za "normalne" i sajtove koji
nesto vrede sa forumima... na raznorazne
(zivotne i nezivotne) teme... ?
:type:

imas i serbiancafe, ali nisam siguran u kvalitet
a ova ana.co.yu je nesto najrozije sto je moj monitor ikada prikazao...

homoludens je napisao(la):
imas i serbiancafe, ali nisam siguran u kvalitet
a ova ana.co.yu je nesto najrozije sto je moj monitor ikada prikazao...

- znaci da ni ne otvaram? ;)

:wave:

evo, ja sam zensko, al skroz neozbiljno ( a jos i udato), pa se onda valjda ne racunam :zgran:

www.mycity.co.yu
Imas i forum sa mnostvom tema... za svaciji ukus. ;)

Sto se tice ana.co.yu, sad sam svratio tamo i pisalo je:
"Ukupno je 4 clanica online :: 0 Registrovano, 0 skrivenih i 4 Gostiju"

Osecam da su sve 4 clanicE (ukljucujuci i mene) bilE sa ovog foruma. :d

Poslednja izmena:
aj javi ako naidjes na neki dobar forum za zene da se i mi prikljucimo :d Jos ako ima i OC sekcija - loodiloo ahahaha :d

Na Benchu sam naleteo do sada od zenskih clanova samo na Bokicaaaa i na crvenkapicu...Jel ima jos koja?

une femme en plus, il kao sto rekoh, i ja sam zensko

Vraćaju se lepi maniri, devojke uče francuski.
<offtopic>
Podseti me ova priča na tri rečenice koje obavezno treba znati ukoliko se kojim slučajem nađete u Francuskoj:
1. Est-ce que il-y-a un person que bavarde Anglais?
2. Ou est toilet?
3. Voulez-vous coucher avec moi?
</offtopic>

Sećam se neke Chick, posvađala se sa puno nas, i ubrzo nakon te svađe napustila forum. U principu većinu devojaka ne zanimaju računari i to ti je to. Ako ih i zanimaju, to je zbog drugačijih razloga nego kod muškaraca. Ima i izuzetaka i oni se zovu SoSo.

morbius je napisao(la):
...U principu većinu devojaka ne zanimaju računari i to ti je to. Ako ih i zanimaju, to je zbog drugačijih razloga nego kod muškaraca...
A šta inače zanima žene... Uh, zamalo da zaboravim genetiku i taj genetski određeni cilj...porodica, deca,... konvencije...

Da li bi mi neko objasnio jednu stvar.Ja sam ponosni ucenik ETS "Nikola Tesla" u Nisu, (elitni) smer racunara i informatike.Na dva odeljenja imamo samo 1 devojku (mislim konkretno na moj smer).Kazu da im je to muski posao, a u susednu gradjevinsku skolu ili masinsku (bukvalno:busilice,testere,cuskije) ima vise devojaka...To je normalno????Tesko im je da sede za tastaturom ili kucistem, a mogu da turpijaju i zidaju (opet bukvalno).Molim objasnjenje starijih i iskusnjih...

Wolfman je napisao(la):
Da li bi mi neko objasnio jednu stvar.Ja sam ponosni ucenik ETS "Nikola Tesla" u Nisu, (elitni) smer racunara i informatike.Na dva odeljenja imamo samo 1 devojku (mislim konkretno na moj smer).Kazu da im je to muski posao, a u susednu gradjevinsku skolu ili masinsku (bukvalno:busilice,testere,cuskije) ima vise devojaka...To je normalno????Tesko im je da sede za tastaturom ili kucistem, a mogu da turpijaju i zidaju (opet bukvalno).Molim objasnjenje starijih i iskusnjih...

Muski i zenski mozgovi se veoma, veoma razlikuju. Neuroni su povezani na drugaciji nacin.

Muskarci i zene drugacije dozivljavaju apstraktne stvari. Kompjuter i informacija je jedna veoma apstraktna stvar, nemoguce je koristiti ga bez velike upotrebe mashte. Muski mozgovi prosto "gutaju" kompjutere, dok zensko cak i ako koristi kompjuter, to je za njih samo jedan alat pomocu koga rade to sto hoce da rade.

Kod brusilica i testera nije potrebno raditi sa apstraktnim stvarima, to je sve realan alat. Dalje objasnjenje ne mogu da dam, ali nadam se da ti je jasno na sta ciljam.

Apsolutno mi je jasno.Lepo si to ispricao.Ali to je zalosno.Pada mi na pamet da nadjem neku devojku i da pocnem sa Benchmarkovanjem.Mada mozda je i bolje ovako.Manje zena u poslu, vise slobodnog prostora...Ali kada kazes da si dobar informaticar, samo ti kazu:"Pali mali, mislim da te komjuter trazi...".
Ostavljam ja komp i hvatam cekic, pa na skelu... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno