Cek bre malo, video si psp uzivo, a ne znash da ima vec ugradjen wifi ?

Jel ti sad padaju na pamet josh neke mogucnosti PSPa, da ne kazem neogranichene ?
U redu je da se ti uredjaji trenutno ne mogu uporedjivati, jer josh uvek nema UMD rezacha, 2GB duo nije ni jeftin ni pristupachan kod nas, ali kada se on pojavi, poskidaju zashtite, izbace razne korisne programe, nikome vishe nece smetati velichina ili tezina...Shto se tiche ekrana, nije to samo "ovaj je wide, pa je veci u shirinu za toliko"...Stvar je u aspect ratio, gde ti filmove gledash na full ekranu, dok kod 4:3 imash crne shtrafte, tako da je to primetna razlika u velichini slike...I kao shto gore rekoh, jedan film staje u 256mb u odlichnom kvalitetu slike i zvuka, tako da na 2gb imash glatko 6 filmova i 400mb za mp3 i neke druge stvari...
Lepo je to shto ipod ima 20GB hdd, ali dal si se zapitao kad ce ti to trebati ? Chak i na nekom putu u autobusu/vozu/avionu od 12 sati, ti necesh ko ludak da samo slushash muziku i gledash filmove, a i ako to radish, 2gb ti je i vishe nego dovoljno (u sluchaju da prichamo o iStationu, za mp3 to je stvarno preterivanje)...Ali, sa druge strane, kada se UMD razbije, i kada bude krenulo da se snima na njega kao na bilo koji DVD, ti uredjaji ce naglo postati preskupi za ono shto rade, u odnosu na PSP...
PSP se sve vishe gleda kao ubica iPoda, bash zbog toga shto nudi daleko vishe od slushanja muzike, shto je po meni stvarno bachenih 200 i kusur evra, pogotovo za one koji voze automobil, a to mi je chudno za tebe, kada to tebi treba mp3 player, da bi ti opravdao te pare za uredjaj ? Ili je to vishe lozenje, ono "vidi shta ja imam?"
A sad zamisli putovanje ili neko dugo mesto gde nemash shta drugo da radish, i josh neko sa kim si ima psp, pa pored filmova, i mp3, mozesh da igrash neshto u lanu u PS2 kvalitetu ? Ne vas dvojica, nego 4-16 ljudi, sve sa analognim komandama

Ili kombinacija, chekash avion na aerodromu, kasni, a neko do tebe ima PSP...Shta cesh drugo da kazesh nego "aj jednu partiju **** da te operem"
mp3 vs takvo ubijeno vreme, pa vidi koje je kvalitetnije