Šta je novo?

Zelim Winning eleven 8 ???

Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
309
Dali neko slicajno zna nesto o izlasku ovog "daleko ispred svih" NAJBOLJEM
fudbalu za PC i PS. (Zanima me verzija za PC)?????

Negde sam procitao da PES4 za PC izlazi sredinom novembra,ali generalno ima jako malo vesti u vezi ovoga.

da i ja se nadam PES4 sto se tice WE8 on uvek dolazi kasnije... pa ko iskoprca neku vest za pes4 nek se javi

PES4 je majka, igram ga svaki dan :)

Ne znam kako je bilo u proshlim verzijama, ali ovde su imena igracha prava, i face prave i 60fps zakuc :)

Poslednja izmena:
PES3 nije hteo da radi kod mene,ali WE7i hoce.

Nisam probao PES4 ali svi mi kazu da su to totalno iste igre...
samo je razlika u timovima stadionima itd.. (?)

Ko god misli da je PES4 i WE8 isto samo je razlika shto je WE8 za japansko trziste grdno se vara.WE serijal je za mene bolji mnogo jer je igrivost puno realnija u odnosu na PES4,tj u PES4 pasovi su nekako prebrzi kao i kretanje igraca a i transferi su pooprilicno stari,to je slucaj barem kod PES4 verzije shto ja imam na PS2 naravno.Jedina prednost PES4 je shto nema usporenja :)

guru pretpostavljam da igras na psx2 iz iskustva znam da kada je korner ili posle kornera neka guzva ponekad jako retko zna da uspori :D u 4-5 tekmi jednom dvaputa mi se desilo... bitrate prijatelju dok we8 ne izadje moras priznati da je pes4 sasvim dobra cak sta vise odlicna zanimacija... a i sam engine je isti malo drugaciji... pratim ovaj serijal jos od snes-a :D

hey... evo dobrih vesti:

"Konami of Europe today announced that they will release Pro Evolution Soccer 4 for Xbox and PC-DVD across Europe on November 19th. Both versions come fully packed with online capabilities, as the Xbox version is using the Xbox Live service, while the PC version will feature LAN network play and online play via TCP/IP connections."

znachi... konachno LAN i OnLine igranje!

Azda' je napisao(la):
guru pretpostavljam da igras na psx2 iz iskustva znam da kada je korner ili posle kornera neka guzva ponekad jako retko zna da uspori :D u 4-5 tekmi jednom dvaputa mi se desilo... bitrate prijatelju dok we8 ne izadje moras priznati da je pes4 sasvim dobra cak sta vise odlicna zanimacija... a i sam engine je isti malo drugaciji... pratim ovaj serijal jos od snes-a :D

Jel ti to prichash za pes4 ?

Nema bre usporenja nikakvih iz kornera, sve glatko ko dupe :)
Jedino gde se javlja usporenje je kad golman izvodi gol-aut, pa kad se prikaze ceo teren do suprotne tribine, ali to nije strashno, niti je preveliko usporenje...

Vrh Dno