Šta je novo?

Zbunjen intel novitetima....!?!?!

Camsy

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
619
Ajde kad ste vec zapoceli pricu o best buy performanse/cena konfiguracijama,mozeteli pomoci i meni oko izbora ali u Intel varijanti...
Posto se kupuje ceo novi komp zamima me dali jos ostati na starom socket478
ili preci na 775,dali uzeti plocu sa ovim novim pci-e slotovima i koji chipset ili ne???
Komp otprilike nebi trebao da se oc-uje,sluzio bi prvenstvano za igre i nebi isao na celeron i ostale ojadjene varijante.

Varijanta o kojoj sam razmisljao je:
Abit AS8
P4 3,0ghz FSB800 (s 775)
Grafika ati 9800Pro (u slucaju da ostane ploca sa agp-om,a ako bude neki pci-e u igri onda tek neznam na koju grafiku ici)

p.s.dali valja taj pci-e uopste...prica kaze da je bolje,brze a gledao sam neke testove u digitalu i koliko sam video ni jedna kartica nije bila brza od obicne fx5900xt(agp) sem onih papreno skupih?

Hvala unapred

lga775 radi solidno.uzeti asus za njega i nista drugo.razlog je visoka radna temperatura.primer:eek:kruzenje 23c,cpu Fan 2300 rpg,51C idle(sto bi rekli "na leru").E sad asus je zastitio p5 plocu sa posebnim rashladnim slojem pa preporucujem nju.U slucaju kada igras npr.Pain killer igru temperatura cpu nece preci 55c ukoliko u biosu stavis da ventilator na procesoru juri temperaturu od 51C.Ali ce zato ventilator vristati i raditi na 4300 rpg!Vezite se-polecemo...hhhehehe

Poslednja izmena:
Cuvaj ti tog Abita, i strpi se par meseci, da se vidi kako ce biti s ostalim hardware-om! :banana:

Nemoj da pricas da je Abit zakon....heheh :)
Hvala na informaciji....CALE! hehe :)
Poz!

Denis

Da,da...znam,znam...ne podrzava FSB 400.... :)
Izmi pa zameni i procesor onda....da se to malo bolje kotrlja,a?hehe :)

Nazad
Vrh Dno