Šta je novo?

ZBrush pitanje!

DraganNS

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2004
Poena
319
Prilikom startovanja mi javi sledece:
WinTab services not Available.

Sta mu to dodje. Ja sam trazio po netu medjutim odgovor nisam nasao. Sto se tice ZBrush programa imao sam ga i ranije u nizim verzijama ali je radio.

Poslednja izmena od urednika:
Radi se o tabletu (graficka tabla). Ako je imas, vidi da li radi windowsov tablet servis u pozadini. Ako nemas graficku tablu, ne verujem da ce ti nesto smetati, disable-uj tablet u preferences - tablet, i onda ne bi trebalo da prijavljuje gresku.

Poslednja izmena:
Hvala ti na pomoci. Trenutno sam na poslu gde sam ustvari i probao pre par dana da instaliram Zbrush. Kod kuce imam graficku tablu ali nisam tamo probao instalaciju jel sam verovao da nece proci kao ni ovde. Sad pokusavam da ugasim u contorl panelu tablet settings medjutim nece da mi se otvori ikona. Ne znam zasto. Verovatno zato sto nema table. Probacu kuci u svakom slucaju

Moguce je da je tu (na poslu) gde nece da radi, bila instalirana tabla pa ZB kapira da bi trebalo da je bude, ali ne "vidi" servis ili ga drajver od table (ako je instaliran) buni.

Btw, ja koristim ZB 3.1 na Visti 64 sa Wacom tablom, radi fenomenalno, na mis se ne vredi vracati🙂

Nazad
Vrh Dno