Šta je novo?

Zbogom USB, File Explorer dobija bežičnu integraciju sa Android memorijom na Windows 11 i Windows 10

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
zbogom-USB-Android-Windows.webp

Zbogom USB, File Explorer dobija bežičnu integraciju sa Android memorijom na Windows 11 i Windows 10​

Windows 11 i 10 sada omogućavaju direktan pristup Android memoriji za čuvanje podataka i to iz File Explorer-a, pružajući pregled i upravljanje fajlovima bežičnim putem, bez potrebe za USB kablom

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...android-memorijom-na-windows-11-i-windows-10/

Pozdrav. Ovo je odlična stvar, ali ja nemogu nikako da nađem ovu komponentu na prodavnici.

To postoji već neko vreme, verovatno ti fali nešto od zahtevanih stvari android 11 i win 10 ili 11

Imam Windows 11, Samsung Galaxi A52S5G, ali mi u pretrazi ne izbacuje da mogu instalirati ovu komponentu. Čak je nema ni kad je tražim i preko Google-a.

Poslednja izmena:
Imam Windows 11, Samsung Galaxi A52S5G, ali mi u pretrazi ne izbacuje da mogu instalirati ovu komponentu. Čak je nema ni kad je tražim i preko Google-a.
Na Samsung telefonima je to fabrički integrisano u OneUI. A i na Windowsu je već instalirano. Tako da samo treba da naučiš kako se koristi.
1000020569.jpg

Poslednja izmena:
Očigledno da ću morati čekati da se samo ažurira. Sve ostalo imam.

A jesi li uključio u Settings u Windowsu da može da pristupa mobilnim uređajima? To ti je pod Bluetooth and Devices.

Nazad
Vrh Dno