Šta je novo?

zavrsni titlovi...

stanislaw

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2007
Poena
309
da li neko zna kako u premieru 1,5 ili u bilo kom drugom mogu da se naprave zavrsni titlovi tj glumci i sl kada idu gore/dole kao na traci ?

znam kako u windows movie maker-u, ali treba mi u premier-u ili nekom kompatibilnom programu...

mozda neki plugin ? pomoc !!!

guglo, guglo i :

Ako se ne varam :
file-new-title ...kada se otvori prozor za pisanje, ispises sve sto hoces, selektujes opciju da li da text ide vertikalno ili horizontalno i to snimis. Takav snimak postavis iznad svih video traka (verovatno pred kraj) i razvuces ga onoliko koliko dugo zelis da ide preko ekrana. Ako je kratak-slova ce ici brze, ako ga razvuces-slova ce ici sporije.
Pozdrav.

Da, moze i tako, ali bolje ti resenje da napravis targa sekvencu u Afteru i samo je posle uvezes u Premier!!!

after nisam provalio jos da koristim... premier koristim vec 4-5 god i ok mi ide... od adobe-ovih programa koristim jos solidno photoshop i encode dvd, ali after mi je skroz druga prica

To ladno možeš da uradiš u Vegasu. Imaš već nekoliko pripremljenih preseta, a ono što tebi treba se zove Plain Scrolling (Black ili Transparent). Posle izrenderuj prema potrebi.

Nazad
Vrh Dno