Šta je novo?

Zavisnici igara, vašim (slatkim)mukama je došao kraj...

Potpuno se slazhem sa tvojim potpisom :d

Avijon je napisao(la):
Potpuno se slazhem sa tvojim potpisom :d

To je moj moto ;) . A najsladje mi je kad mi sef kaze: Imam jedno glupo pitanje... :D

Hehhe, vrh... realno bi trebali da imaju puuuuno posla

Sta, jos jedna zavisnost?
Osim sto je kancerogen, zivot je prepun i zavisnosti.:bottle: :d

Pazi kada me ovo ne čudi,
s obzirom da je na istoku otvoren institut za odvikavanje od WoW-a...

jeste, a u Srbiji ce da otvore institut za odvikavanje od psovanja :d

ja mislim da nekim terapeutima treba program za odvikavanje od zaradjivanja para na tudjim opsesijama i program za odvikavanje od konstatnog trazenja novih problema za lecenje...Mozda da se bace malo na kantericu ili na WoW...

Jasno mi je da se neko navuche na igricu pa da je igra konstantno dve nedelje ili cak i mesec dana, ali sve preko toga mi je toliko glupo da n emogu da poverujem. Kako ne moze covek da se otrgne i kaze sebi "alo budalo.... gubish dragoceno vreme na gluposti"
Izuzev slucajeva kojima je posao da testira igrice ili tako neshto.... :)

To ti je isto kao sa narkomanima ili alkosima, jednostavno, na taj način oni beže od stvarnosti, a ne znaju da se zaustave ili neće jer su suviše slabi... Uostalom, to je psihološki problem.

Psiholoshki problem ili ne, ako covek ima nekih obaveza u zivotu i ako je iole aktivan nema shanse da se zakuca u komp godinu dana na jednoj igri... ili dve.
I ja sam imao momenata kada sam se ukucao u Far Cray ali takodje je i doshao momenat kada sam shvatio da me mnoge stvari chekaju i tada sam jednostavno klikno "Uninstall"
nije bilo nikakve psiholoshke krize ili dvoumljenja. Obaveze zovu.....

Jeste, ali nisu svi kao ti ;)
Neke jednostavno nema obaveza, ili barem ne smatra da ih ima. Ti kada vidiš da si preterao, ti klikneš na uninstall, ali postoje neki ljudi koji, ne znaju kad je dosta. Evo recimo primer jednog mog dobrog druga: njegovi roditelji mu daju maksimalnu podršku oko studiranja (jer oni nisu imali od svojih) ali to rade do te mere da mu dozvoljavaju da 6-ti put obnavlja prvu godinu faksa, dok se on pretvara da uči, a svo vreme provodi igrajući igre i gledajući filmove. Inače dečko je extra inteligentan i pametan, ali tu svoju sposobnost koristi da laže sebe i ljude oko sebe da radi nešto korisno u životu. A siguran sam da je on samo blagi slučaj kakvi sve postoje.

Ok, u pravu si.
Ocigledno nema sta da ih gura u zivotu posto ocigledno nemaju snagu sebe da izguraju na "pravi put" :D

Nazad
Vrh Dno