Šta je novo?

Zavijanje

Ja4

Poštovan
Učlanjen(a)
29.03.2017
Poena
51
Pozdrav,
Racunar je star 3 nedelje i poceo je da ispusta ovakve zvuke https://youtu.be/UUYTSNRIgTM nezavisno od opterecenja. Reklamiran je i u servisu kazu da je "detaljno testiran i potpuno ispravan".
Sta mi je ciniti dalje? Svaka pomoc je dobrodosla.

Pa utvrdi koji ventilator bruji, i eventualno reklamiraj ili sam zameni ako je jeftin.

Edit,
Ako je napajanje, grafika, ili procesor, ne verujem ni da se prodavcu isplati da ne sredi to odmah jer rizikuje potencijalno veći kvar.

Ako je običan fan, onda ga možeš i sam zameniti jer nisu skupi, ili za prvo vreme podmazati.

Poslednja izmena:
Komp je kod njih u servisu. Meni ne pada na pamet da cackam bilo sta na svoju ruku jer je nov i pod garancijom. Oni tvrde da je sve ok, a snimak kaze drugacije. U principu nema on nikakvih smetnji u radu, samo to zavijanje ubija i bojim se nekog veceg kvara...

Onda nemaš izbora. Traži da poprave/zamene ventilator koji zuji. Bez obzira što radi pos'o ne treba tako da se čuje ni ventilator najnižeg cenovnog ranga.

Poslala sam im zalbu i sad cekam odgovor... ako me opet iscooliraju uz obrazlozenje kako je sve u redu, sto imam osecaj da ce biti, kome dalje da se zalim? Da pretim inspekcijom? Bukvalno me prave budalom.

Tako se zvucao vent na mom ex napajanju koje je bilo 6+ god staro...

Ja bih najvise volela da se ovo resi mirnim putem, ali s obzirom da mi ne mirise na dobro bolje da se pripremim na vreme. Hvala za link, pogledacu.

Vrh Dno