Šta je novo?

Zauzeće hard diska folder- ethash 50gb

xbix

Cenjen
Učlanjen(a)
19.04.2013
Poena
169
Prijatelj kupio polovan komp, vidimo prilično zauzeće memorije na hardu.
Sa Jdiskreport dolazimo do foldera ethas (koji je nevidljiv inače) koji ima zauzeće od 50gb.

Nerazumemo se mnogo u tematiku, ali taj folder se obično pominje u majnovanju.
Imam pitanje dali je taj računar bio namenjen rudarenju, ili taj folder jednostavno ima i druge namene.

Zahvaljujem, pozdrav

Вероватно је био а могуће је да је тај који је продао оставио тако да рудари и даље. ;) Чудно да је увалио комп са својом инсталацијом, или је требало да реинсталира чист оперативни систем или да обрише то што је било. Надам се да ће да потраје, то се обично уништи у раду и немојте да се чудите ако ускоро изађе бели дим из њега.

Zahvaljujem, posebno mi je zanimljivo to da može još uvek da rudari ;)

Kako je najlakše da proverimo dali još uvek rudari, inače komp ima još uvek lepu garanciju. Bivšeg vlasnika površno poznajemo

Poslednja izmena:
Sta bi na kraju sa tih 50gb, pitam iz razloga jer sam na mom racunaru pronasao 50 gb sakrivenih u intel extreme tunig folderu. Skinuo sam sa jednog nedobronamernog sajta, da rudari siguran budi u to , dok ga ne obrises ima da radi .

Instalirali nov sistem. Zanimljivo je da prilikom podizanja sistema traži još jedan restart. Ostale komponente su prilično nove, i3 6100 i r7 370, napajanje lc600h. E hard disk nemamo podatke osim da ima 9 loših sektora. Jel moguće da hardver pravi ovaj problem ili je do verzije windowsa

Uspeo sam da obrisem ali 50 mnogo bre,
A ovo za sistem ne bi znao .

Da je particija "C" bila veća od 120 GB, verovatno nebih ni primetili. Iako je dobijen savet od prodavca da je najbolje da reinstaliramo sistem, komp je radio ok, i nije ni bila u planu nova instalacija, sve dok nije nađeno ovo zauzeće prostora.

Nazad
Vrh Dno