Šta je novo?

Zasto secka Doom 3 a ne Far Cry , recimo?

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Ima li neka fora da ovo resim? Graficka je NVIDIA GeForce FX 5200. Doom 3 necu moci definitivno da odigram do kraja. Nedavno sa Far Cry je bilo sve u redu.

tarik je napisao(la):
Ima li neka fora da ovo resim? Graficka je NVIDIA GeForce FX 5200. Doom 3 necu moci definitivno da odigram do kraja. Nedavno sa Far Cry je bilo sve u redu.
Doom3 mnogo vise voli brzu grafiku od FarCry-a koji je ipak vise naklonjen CPU snazi ;)

GoranM je napisao(la):
Doom3 mnogo vise voli brzu grafiku od FarCry-a koji je ipak vise naklonjen CPU snazi ;)
Znaci da Doom 3 isteram ovako do kraja??

Ako te ne bedaci onda cepaj tako. Odavno sam probao takodje na fx5200 da igram D3, probao 5min i uninstalirao, tako da na kraju nisam ni igrao D3.

tarik je napisao(la):
Isti slucaj.
Dali RAM utice na to "seckanje"?

da ako ga imas premalo * !!!
512MB za te naslove sve resava :)

----------------------------
* u odnosu na igru!

tarik je napisao(la):
Znaci da Doom 3 isteram ovako do kraja??
Uvek za takve slucajeve kazem isto. Stavi sve u podesavanjima za grafiku na low, pa ukljucuj jedno po jedno i posmatraj kako utice na kvalitet prikaza i koliko usporava celu stvar. Jeste da traje, ali ces pronaci optimum. Za Doom 3 imas timedemo, pa je lako. Poteraj demo 2 puta jer prvi put ne iskesira sve, pa zapisi rezultat. Mislim da kod tebe ako je 5200 128bit moze lepo da se igra 640*480 medium-high ili 800*600 low-medium.

ToxiC je napisao(la):
512MB za te naslove sve resava :)

----------------------------
* u odnosu na igru!

Heh, video sam slucaj gde D3 sa 512Mb rama i FX5900XT secka kod vrata... Goddamn door! :)

Far cry je dosta prilagodljiva igra ,tako da moze da se igra na mnogo slabim masinama kada je je sve setovano na LOW ,ali to nije slucaj sa doom3 koji trazi dobru grafiku i bar 512 rama ! A sto se tice fx5200 cao iako je 128-bitna,nesto sam skeptican :)

ToxiC je napisao(la):
Imam 1GB of RAM :smoke: ,)
Definitivno je graficka ta koja ce da leti iz mog kompa(FX 5200 TD) :crash:

FC je igra koja se vise oslanja na cpu snagu a D3 na gpu snagu. FX5200 je suvise slab za normalno igraje D3. Kratko i jasno.

Nazad
Vrh Dno