Šta je novo?

Zasto Rapidshare krade megabajte???

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Imam Rapidshare account i veliki problem sa njim.
Naime,rapidshare dozvoljava da se skine 25GB stvari za 5 dana,i trebalo bi da skine svaki dan sa racune oko 5GB.Meni se desava da u zadnjih mesece dana nece da skine ni 1GB ponekad i manje,evo malo pre sam proverio i nije mi skinuo ni megabajt.Zalio sam se smradovima iz Rapidshare-a i oni mi rekose da oni ne kontorlisu to.
Moj drug isto ima account i njemu se iste *******cije desavaju.
Da li se ovo jos nekome desava,i sta tu moze da se uradi.

Da li koristiš neki DL manager ? Ako da, i stalno pauziraš i nastavljaš on prijavljuje celu veličinu fajla svaki put kada uradiš resume, možda ti je nalog uhakovan...

Ne znam, meni se to nikad nije desilo, u ponoc mi uvek skinu koliko treba. Neverovatno mi je da te kuliraju, zamoli ih jos jednom da prekontrolisu logove to barem nije tesko proveriti.

Imam Rapidshare account i veliki problem sa njim.
Naime,rapidshare dozvoljava da se skine 25GB stvari za 5 dana,i trebalo bi da skine svaki dan sa racune oko 5GB.Meni se desava da u zadnjih mesece dana nece da skine ni 1GB ponekad i manje,evo malo pre sam proverio i nije mi skinuo ni megabajt.Zalio sam se smradovima iz Rapidshare-a i oni mi rekose da oni ne kontorlisu to.
Moj drug isto ima account i njemu se iste *******cije desavaju.
Da li se ovo jos nekome desava,i sta tu moze da se uradi.

Da i tebe ne muci mozda OVO

Da i tebe ne muci mozda OVO

Bas to me muci!Ali sam ja siguran da niko nema moj pass za rapid.
Nema veze sa download managerima.Znam ja da oni kradu po koji megabajt,problem je rapidshare.
Proveravam non stop protok i uvece u 12h mi naprimer ima skinuto 12525 MB posle 12h bi trebalo da skine 5GB i da ima 7525,ali mi on skine samo nekih 1-1.5GB.
Ne kontam o cemu se radi!!!

Poslednja izmena:
Brate... ne skida ti Rapid 5 GB kad istekne 1 dan, nego ti otpise kolicinu koju si skinuo petog dana, tj. kad otkuca ponoc, to je 6. dan odpozadi.

Znaci, ako je danas 05.05., a 01.05. si skinuo npr. 400 MB, 06.05. ce ti smanjiti ukupnu skinutu kolicinu za tih 400 MB, jer to ne upada u onih 5 dana. Ako si nesto skinuo u medjuvremenu, skinuce ti razliku izmedju te kolicine i tih 400 MB (ili dodati, ako si skinuo preko 400 MB).

dosta hostinga tipa servage.net kad koristis download manager sa vise konekcija za jedan fajl, racuna ti da si skinuo velicinu fajla za svaku konekciju, pa ako recimo koristis 5 konekcija onda toliko puta vise, mozda je tako sad i na rapidshare, ja licno nisam imao problema, ali uvek i koristim samo jednu konekciju u dl manageru (flashget).

Brate... ne skida ti Rapid 5 GB kad istekne 1 dan, nego ti otpise kolicinu koju si skinuo petog dana, tj. kad otkuca ponoc, to je 6. dan odpozadi.

Znaci, ako je danas 05.05., a 01.05. si skinuo npr. 400 MB, 06.05. ce ti smanjiti ukupnu skinutu kolicinu za tih 400 MB, jer to ne upada u onih 5 dana. Ako si nesto skinuo u medjuvremenu, skinuce ti razliku izmedju te kolicine i tih 400 MB (ili dodati, ako si skinuo preko 400 MB).

To mi je vec logicno,probacu da vidim koliko sam skinuo prvog dana,a posle da li ce mi to skinuti

Koristi wget i nema glava da te boli!

To je trebao da uradi i pre nego sto je postavio temu :type:

Sto hejtujes covece!!! :-devil-:
Nije mi to palo napamet,doduse ja nisam prosle nedelje skidao ni megabajt,pa je onda nalog trebalo da se vrati na nulu,ali je on stajao na 3GB i nije se pomerao_Objasni mi to!!!

ima na netu cak i sema koje opisuju kako radi rapidshare sistem. Koristi intenzivono 2 nedelje i prati pomake. Jedan dan skimi 10 gb, a drugi 100 mb, pa vidi kako ce 5 dana posle tog kad si skinuo 10 gb, za toliko da se smanji cifra skinutih podataka :)

Ja koristim FlashGet i stalno skidam nesto i uvek je cifra bila precizna u bit! Skinem tacno 25600 MB, i tu me zaustavi!

poz

Sto hejtujes covece!!! :-devil-:
Nije mi to palo napamet,doduse ja nisam prosle nedelje skidao ni megabajt,pa je onda nalog trebalo da se vrati na nulu,ali je on stajao na 3GB i nije se pomerao_Objasni mi to!!!

Upravo si sebi odgovorio, nisi skidao nista, zato ti nije ni skinuto.
Ajmo da probamo da ti objasnimo ovako
dan 1: skinuo si 3gb
dan 2: 2gb
dan 3: 4gb
dan 4: 3gb
dan 5: 2gb

I sad dolazi taj 6 dan, ponoc 5 na 6, oni tebi skidaju ono sto si skinuo pre 5 dana, dakle dan 1=3gb. Recimo to 6-og dana potrosis jos 5gb u ponoc 6-7 skidaju opet ono sto si skinuo pre 5 dana dakle 2gb od dana 2 itd. U ovih 5 dana kad sve saberes mora da bude manje od 25gb. Je l' jasnije?
Ceo svoj dl proveravas u opciji logs koju imas na svojoj premium strani.

Vrh Dno