Šta je novo?

Zasto nocu vilenite po forumu ?

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Vidim dosta clanova da cele noci provode na benchu. Sta je razlog tome ? :)

Ja recimo imam takav bioritam da lezem na spavanje tek posle 4 AM. Navika, sta li je...

Ja sam radio trecu smenu dosta godina i tako mi se navikao bioritam..

Dosta ljudi nije u GMT vremenskoj zoni :)

I moj bioritam je bio takav (preko 10 godina) da sam vilenio do 5-6 ujutro a nekada i do podne. Al od kako sam poceo da radim jako brzo sam se vratio u to "normalno stanje".
Evo poslije skoro 3 godine rada moji prijatelji se krste i cude da ja ustajem u 5am i jos uvijek radim.
Navika je cudo. ;)

Ocigledno ima puno mladih/nezaposlenih na forumu ili frilansuju jer je nemoguce ustajati ujutru u 6 i blejati celu noc na forumu. Kada nisam radio i ja sam blejao po celu noc, sta me briga. Kada nemas obavezu da ustajes ujutru lako se sve poremeti.

Poslednja izmena:
Mozda ostanu ulogovani dok npr torent ostane upaljen ili tako nesto.

Ja sam online 24/7, a na forumu sam max aktivan do 02h kada radim u dugu smenu, a kada sam u prvoj onda do 00h pa u krevet.
I da ne radim isto tako bi bilo, jer obaveze na sve strane.

Ocigledno ima puno mladih/nezaposlenih na forumu ili frilansuju jer je nemoguce ustajati ujutru u 6 i blejati celu noc na forumu. Kada nisam radio i ja sam blejao po celu noc, sta me briga. Kada nemas obavezu da ustajes ujutru lako se sve poremeti.

Nije svaki posao od 8-15, 9-16... al dobro, uglavnom stoji sto si napisao.

[YOUTUBE]bsc9yzzXzyA[/YOUTUBE]

Tačno. Nalazim se u tekstu. Samo što i kad sam radio 09-17, opet nisam ustajao u 6, već negde oko pola 8. :)

Komp retko gasim zbog uTorrenta i DC++ (lokalna mreža). Tako da mi se desi da minimiziram bench tab i odem da kuntam/vozim bajs-trčim/jedem/bilo šta. A dešava mi se i da ostanem do 3-4h ujutru da l' čačkajući fotke, da l' čitajući razne teme na bench-u... jer od kad sam prestao sa stalnim zaposlenjem, nemam potrebu da ustajem rano (osim ako ne moram da fotkam za nekog nešto, pa moram pre sunca da se nacrtam na lokaciji). Sa druge strane, nemam subota/nedelja neradno, već kako naleti posao.

Šta da mu radim. Ne bunim se, ali svakako se ima malo viška vremena (koje pokušavam da sve strpam na neku fizičku aktivnost).

Poslednja izmena:
Opera sa 30+ tabova mi je otvorena stalno sto kuci, sto na poslu, a nijedan komp ne gasim tako da nije prava slika broj korisnika koji su online kasno uvece....
Lako se vidi ko je kasno online po postovima...

Zar nije na forumima ono ako nista ne uradis, (refresh, post..) vise od 15-ak minuta, da prikazuje kao da nisi tu?

Ocigledno sto imaju manjak vremena i sto im je zanimljivo u zivotu :D

Treca smena bato.

Kada se radi od jutra nema sanse da gluvarim po netu , a posto sam trenutno slobodan mogu da se cimam po celu noc kako kad .
E bas volem da crvim u 02 nocu po forumima !

Zivim po havajskoj vremenskoj zoni, bioritam zabagovao, budim se i lezem kad stignem.

Nekada vilenim jer mi se ne spava (visak slobodnog vremena posle ispitnog roka :D) , a nekada ostanem ulogovan na forumu, dok se nesto u pozadini "svlaci". Cesto se i zaigram preko noci, pa mi je tesko da ustanem. :D

Imam "srecu" da mi je takav bioritam, metabolizam, sta vec, da ne mogu da zaspim pre ponoci, obicno oko 2-3, tako da sam do tad i na forumima, ali ujutru mi nije problem da ustanem u 8, kad idem leti u ribolov bas rano sedim na primer u petak do 3 pa odspavam do 5 i vozi, naviknuto i telo i mozak!

Sam sam svoj gazda pa imam tu (ne)srecu da mogu da legnem kad hocu, fora je kod mene ta sto ja mrzim spavanje, i to smatram gubljenjem vremena, kada mi organizam ne bi osecao potrebu za spavanjem, tj kada se ne bih umarao, nikada ne bih spavao, i bio bih jako srecan, stoga ujutru visim na forumu jer me mrzi da legnem da spavam, legnem tek kad me umor slomi.

Bioritam je takav da lezem u 3 4 ujutru pa ustajem u 8 da idem na posao , pa onda kad dodjem sa posla u 17 spavam do 20h i tako u krug :D Bice bolji bio ritam mora biti :D

Ja nikad nocu ne vilenim po forumu. A ni danju takodje.

Dobro jutro. :D

Treca smena je zakon,jos kad nema posla,nista lepse.

Moguce je.
Jedino sto vec u sredu bude kriticno.

Sam sam svoj gazda pa imam tu (ne)srecu da mogu da legnem kad hocu, fora je kod mene ta sto ja mrzim spavanje, i to smatram gubljenjem vremena, kada mi organizam ne bi osecao potrebu za spavanjem, tj kada se ne bih umarao, nikada ne bih spavao, i bio bih jako srecan, stoga ujutru visim na forumu jer me mrzi da legnem da spavam, legnem tek kad me umor slomi.
+1 - apsolutno se slažem sa ovim

Bioritam je takav da lezem u 3 4 ujutru pa ustajem u 8 da idem na posao , pa onda kad dodjem sa posla u 17 spavam do 20h i tako u krug :D Bice bolji bio ritam mora biti :D
+1

Radimo trecu. :type::wave:

Nisam znao da nas ima toliko ovde koji radimo noćne smene, ja radim svaku četvrtu noć već 15 godina, što mi je uništilo bioritam, tako i da kad ne radim ne mogu da spavam, pa ubijam vreme na raznorazne načine...

Poslednja izmena:
Evo ja sad otvorio oci i uzeo fon u ruke da vidim jel mi neko pljuje po postovima XD, dobro jutro...

Poslednja izmena:
Vrh Dno