Ocigledno ima puno mladih/nezaposlenih na forumu ili frilansuju jer je nemoguce ustajati ujutru u 6 i blejati celu noc na forumu. Kada nisam radio i ja sam blejao po celu noc, sta me briga. Kada nemas obavezu da ustajes ujutru lako se sve poremeti.
Ocigledno ima puno mladih/nezaposlenih na forumu ili frilansuju jer je nemoguce ustajati ujutru u 6 i blejati celu noc na forumu. Kada nisam radio i ja sam blejao po celu noc, sta me briga. Kada nemas obavezu da ustajes ujutru lako se sve poremeti.
Ja nikad nocu ne vilenim po forumu. A ni danju takodje.
+1 - apsolutno se slažem sa ovimSam sam svoj gazda pa imam tu (ne)srecu da mogu da legnem kad hocu, fora je kod mene ta sto ja mrzim spavanje, i to smatram gubljenjem vremena, kada mi organizam ne bi osecao potrebu za spavanjem, tj kada se ne bih umarao, nikada ne bih spavao, i bio bih jako srecan, stoga ujutru visim na forumu jer me mrzi da legnem da spavam, legnem tek kad me umor slomi.
+1Bioritam je takav da lezem u 3 4 ujutru pa ustajem u 8 da idem na posao , pa onda kad dodjem sa posla u 17 spavam do 20h i tako u krugBice bolji bio ritam mora biti
![]()
Radimo trecu. :type::wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari