Šta je novo?

Zasto NE radi Mobtelov CallCentar?

delimir je napisao(la):
...

Pricas netacno. Ne pametujem ja uopste, za ovo ti i ne treba prevelika pamet...To zna svako ko je zakoracio na ekonomski fax i polozio politicku ekonomiju u prvoj godini u zimskom semstru. Ja to jesam pre 4 godine, pa mi onda ona tvoja prica deluje kao prica sa pijace, a to ne mogu da ne primetim. Kao da si rekao da Celeron 4 radi na 800 MHz FSB-a - i na to bi reagovalo bar pola membera :)

U buducnosti zaobidji te ekonomske i filosofske teme koje cesto furas - ne leze ti bas najbolje ;)

Inace ne radi se o c/p iz kapitala: niti sam procitao kapital, niti me je neko terao da to radim. Doduse ocigledno je da sam to jako lepo rekao cim ti deluje kao da je C/P - hvala na komplimentu :)

C/P je iz glave, jer se secam velike vecine stvari koje sam ucio bilo da je rec o prvoj, drugoj, trecoj ili cetvrtoj godini...
Delimire, ja ovde skraćujem i uprošćavam stvari kako bi me ljudi razumeli. Ne volim da se kurčim, nisam na ispitu.
O da veliki ekonomisto, tačno je da radnik prima nadnicu, da radnik za svoj rad ne prima profit, kako bi ga i primio? Ali prvo nema profita bez viška vrednosti i nema viška vrednosti bez radne snage. Jer samo radna snaga stvara višak vrednosti i to je upotrebna vrednost radne snage.
Moja je priča da je profit(ili višak vrednosti, kako ti je lakše) osnovno načelo svakog preduzeća. Bez njega nama ničega, pa nema ni onih plata koje sam napomenuo jos gore na početku, a pomenuo sam ih da bi ljudima koji nisu bubali na ekonomskom bilo lakše...

ZoNi je napisao(la):
ej, moderatore, zatvaraj kapiju ovog threada! ode on u off-topic...

Kako moderatori da zatvore thread kad se moderatori raspravljaju ,)
Drz se zemljak,ne popustaj...

vodnik je napisao(la):
...

Da, ali ti ne možeš da dobiješ listing poziva na pre-paidu a kredit ti misteriozno nestaje. Na 063 je jedno vreme postojala mogucnost da se preko zahteva na 9863 dobije listing na prepaidu, ali su onda zakljucili da im softver za biling nije OK, tj. da krade na štetu korisnika pa su i tu uslugu ukinuli. Pa šta ti misliš zašto ne možeš da da dobiješ listing za prepaid ko svuda u okruženju - bar tipa da ti posle zavšenog razgovora stigne SMS poruka u koj se kaže, razgovarao si toliko... to košta toliko?

To bi stvarno bilo lepo...Kad sam bio u Pragu(koristio njihov pre-paid)...posle svakog razgovora stizao je sms o duzini trajanja&ceni kostanja&preostalom kreditu...Zaostajemo???

Ja uopste i ne znam ko je taj moderator:Velja...koliko sam dugo u ovoj sobi nikada nisam video da se on javlja...Zoni,polako,opusteno

Bane® je napisao(la):
...

Delimire, ja ovde skraćujem i uprošćavam stvari kako bi me ljudi razumeli. Ne volim da se kurčim, nisam na ispitu.
O da veliki ekonomisto, tačno je da radnik prima nadnicu, da radnik za svoj rad ne prima profit, kako bi ga i primio? Ali prvo nema profita bez viška vrednosti i nema viška vrednosti bez radne snage. Jer samo radna snaga stvara višak vrednosti i to je upotrebna vrednost radne snage.
Moja je priča da je profit(ili višak vrednosti, kako ti je lakše) osnovno načelo svakog preduzeća. Bez njega nama ničega, pa nema ni onih plata koje sam napomenuo jos gore na početku, a pomenuo sam ih da bi ljudima koji nisu bubali na ekonomskom bilo lakše...

Eto vidis kako forum ima i edukativnu funkciju ;)

Thread closed zato sto su korisnici tako trazili, a nama su, kao i Mobtelu korisnici na prvome mestu :) A i kako rece zoni proradio je Mobtelov call centar tako da thread, do neke sledece prilike, kada ce se otvoriti novi, nema f-ju.

Ajde uzdravlje cheers

Zatvoreno

Vrh Dno