Šta je novo?

Zasto mi ne stize SMS o tome ko me je zvao na MTS-u?

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
dok je telefon bio ugasen??
Mislio sam da ne stize dok nemas kredita, kad ono, ja dopunim, pa opet nece. Inace 064 prepaid. Ne bi trebalo da ima veze sa modelom telefona.
Da li neko zna nesto o tome.

Ne znam. Pozovi 789, ja inace imam 064 prepaid i stize mi uvek obavestenje o propustenim pozivima. Mislim da nema veze sa modelom telefona, a takodje nisam uspeo da utvrdim ni povezanost sa brojem telefona (mislio sam da je recimo omoguceno prvoj polovini brojeva ali nije ni to).

Da li ti je ranije stizalo? Mozda ti nisu ukljucili, zavisi od broja telefona!

Mozda je covek koji te je zvao sakrio indentifikaciju - onda ne stize SMS... :(

meni isto nije stizalo jedno vreme pa mi juče opet stigao... moguće da su imali nekih problem pa su sredili...
a možda je i ono što superstar kaže... ima još dosta brojeva bez identifikacije ili sa nepotpunom...

samo mi je jedanput do sada stiglo,
pa sam se iznenadio :eek:

kao što sam rekao u zadnjih mesec dana (otprilike) mi nije stiglo, a ranije redovno :)

The Minister je napisao(la):
Nikad u zivotu mi nije stiglo...

Mozda te nikada niko ne zove ;)
Sala, naravno :D

Koliko ja znam jos uvek nigde nije bila zvanicna info da je ovo pusteno u rad sto ce reci jos uvek je neka test faza...

Zvao sam ih i rekli su da u zadnje vreme ta funkcija je radi svim korisnicima, ali bice ispravljeno. Kada sam rekao da mi nikad nije stigla takva poruka, napisali su neku reklamaciju, i kao bice za 48 sati...a evo nista....

Meni čak danas stigla i ona čuvena poruka: Vaše ukupno zaduženje za prethodni mesec iznosi ... dinara. Molimo da Vase ozbaveze izmirite do roka za placanje koji je naznacen na racunu. Vasa MTS.

preusmeravanje

Mislim da je svima sistemski preusmeren poziv kada su nedostupni na neki broj 0650009000 ili slicno a na tom broju radi neka skalamerija koja posalje sms o propustenom pozivu, krajnje jednostavno. Bilo je nekih problema cas radi a cas ne...i nema veze sa telefonom.

i dalje ne radi kod mene :mrgreen:
i bas me briga zbog toga cheers

to je dobra fora sto stiže, bar se meni sviđa ! recite mi da li neko zna kako da na 064 isključim preusmeravanje kada telefon nema signala ? ili to glupi telekom iključuje sam zato što su mu korisnici non-stop nedostupni (stara navika) ?
poz::))

Nego ja da pitam, kako se gasi to obavestenje da me je neko zvao dok sam bio nedostupan? Vrlo loša stvar jer postoje trenutci kad zaista ne želim da budem ni obavešten o nečijem pozivu.

ja za sada imam tu srecu da me ne obavestavaju :beat:

ivo.r je napisao(la):
Nego ja da pitam, kako se gasi to obavestenje da me je neko zvao dok sam bio nedostupan? Vrlo loša stvar jer postoje trenutci kad zaista ne želim da budem ni obavešten o nečijem pozivu.

Mislim da moras da ih nazoves (789) da ti to ugase, jedini uslov je da si vlasnik (ili znas licne podatke onog ko je uzeo) kartice... ;)

Ni meni ne radi , nikad nije ni radilo , a da li ce da radi to ni telekom izgleda ne zna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ivo.r je napisao(la):
Pa iskljuci call forwarding... a sto se tice onih kojima ne radi & nikada nije ni radilo, umesto da cekaju kao papani ;), mozda bi bolja ideja bila da jednostavno sami ubace forwarding na +381650009600 za npr. not reachable

SuperStarr je napisao(la):
...

Mislim da moras da ih nazoves (789) da ti to ugase, jedini uslov je da si vlasnik (ili znas licne podatke onog ko je uzeo) kartice... ;)

Ma gde znam, uzeo sam karticu u prodavnici telefona pre 4 godine :eye:

pa uostalom, koji ce mi to qrac u zivotu. ;P

ivo.r je napisao(la):
...Ma gde znam, uzeo sam karticu u prodavnici telefona pre 4 godine :eye:

Epa, onda da te obeshrabrim: u slucaju da ti ukradu karticu, izgubis je ili sprzis, ne mozes dobiti isti broj ili drugi u pola cene. Bar` je tako nekad bilo. S`toga mislim da ne mozes ni iskljuciti npr. ovu funkciju... :(

SuperStarr je napisao(la):
...
Epa, onda da te obeshrabrim: u slucaju da ti ukradu karticu, izgubis je ili sprzis, ne mozes dobiti isti broj ili drugi u pola cene. Bar` je tako nekad bilo. S`toga mislim da ne mozes ni iskljuciti npr. ovu funkciju... :(
Sad je malo drugacije:
"U slučaju da prijavite krađu ili gubitak SIM kartice u poslovnicama mobilne telefonije Srbije možete izvršiti zamenu sa zadržavanjem istog pretplatničkog broja, početnom kreditu na novokupljenoj kartici od 50 dinara dodaje se iznos koji je preostao na staroj kartici"
http://www.mts064.telekom.yu/prepaid_usluge_bonus.php

Da li je neko probao, da li RAZBIJA skrivenu identifikaciju bilo sa 064 ili 063?

Nazad
Vrh Dno