Šta je novo?

Zasto mi je Opera totalno nestabilna?!?!

SPAVAC

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
630
ima li neko ideju, cim ukucam neki sajt, izbaci mi "this program ha caused an ile......" (close) ....do sada sam je koristio stalno bez ikakvih problema, onda je prvo pocela da mi puca opera 6.0 pa sam skinuo 6.03 i instalirao preko stare, pa kad ni to nije pomoglo, deinstalirao i ponovo instalirao i opet se sve ponavlja, ne mogu ni jedan sajt da otvorim, dok sa mejlom radi ok...znam znam, moze biti milion stvari, ali sam ocajan jer sad moram da koristim fakin explorer pa ako neko ima ideju....
hvala unapred...

SPAVAC je napisao(la):
ima li neko ideju, cim ukucam neki sajt, izbaci mi "this program ha caused an ile......" (close) ....do sada sam je koristio stalno bez ikakvih problema, onda je prvo pocela da mi puca opera 6.0 pa sam skinuo 6.03 i instalirao preko stare, pa kad ni to nije pomoglo, deinstalirao i ponovo instalirao i opet se sve ponavlja, ne mogu ni jedan sajt da otvorim, dok sa mejlom radi ok...znam znam, moze biti milion stvari, ali sam ocajan jer sad moram da koristim fakin explorer pa ako neko ima ideju....
hvala unapred...

Koji OS imas ?

SPAVAC je napisao(la):
hvala unapred...

Dali operu koristis kao registrovanu ili neregistrovanu ( sa reklamom ili ne)?

os je win95 osr2 (win97) a opera je registrovana, naravno, bez reklame...e sad to je pocelo da me za**bava odkad sam instalirao zone alarm 2.6Pro, koji sam uskoro deinstalirao iz drugih razloga, ali opera je nastavila da puca, jednostavno ni jedan sajt ne mogu da otvorim, pa je sad koristim samo za mejl....ako iko ima bilo kakvu ideju, jer cu da po**zdim od explorera....pozdrav

SPAVAC je napisao(la):
os je win95 osr2 (win97) a opera je registrovana, naravno, bez reklame...e sad to je pocelo da me za**bava odkad sam instalirao zone alarm 2.6Pro, koji sam uskoro deinstalirao iz drugih razloga, ali opera je nastavila da puca, jednostavno ni jedan sajt ne mogu da otvorim, pa je sad koristim samo za mejl....ako iko ima bilo kakvu ideju, jer cu da po**zdim od explorera....pozdrav

Ja to radim po kratkom postupku - Reinstalacija os-a :)

swiper je napisao(la):
Ja to radim po kratkom postupku - Reinstalacija os-a :)

A ako reinstalacija ne pomogne onda idi malo dublje, npr. format c:
a kada iznova instaliras operu probaj da je koristis neregistrovanu neko vreme. Postoje programi koji salju informacije o registraciji i sl. preko interneta bez znanja korisnika. Meni je tako registrovan musicmatch jukebox odjednom poceo da odbija poslusnost i da prijavljuje da je nelegalno registrovan, a greska je moja jer sam firewall-u dozvolio da pusti podatke koje je ovaj jukebox zeleo da posalje.

Isti slučaj! Otkako sam instalirao Z.A. Pro 2.6 na makinu (inače odskora pod Win2K) Opera (6.0, a sada 6.03) neće da otvori niti jedan sajt, samo javi ono kao ne može da se nakači na server ili šta već (nisam baš vatreni korisnik Opera-e). Jutros sam baš deinstalirao celu Opera-u i obrisao Opera dir pa opet instalirao, ali isto. I kada se registruje i kada se ne registruje neće...Mada čini mi se da pre pod WinXP nije brljavila...

delimir je napisao(la):
Isti slučaj! Otkako sam instalirao Z.A. Pro 2.6 na makinu (inače odskora pod Win2K) Opera (6.0, a sada 6.03) neće da otvori niti jedan sajt, samo javi ono kao ne može da se nakači na server ili šta već (nisam baš vatreni korisnik Opera-e). Jutros sam baš deinstalirao celu Opera-u i obrisao Opera dir pa opet instalirao, ali isto. I kada se registruje i kada se ne registruje neće...Mada čini mi se da pre pod WinXP nije brljavila...

Meni odlicno radi pod win 98, a imam operu 6.0 sa java podrskom, neznam koje su novine u verziji 6.03, ali verovatno minorne tako da nemam nameru da kvarim ovu harmoniju, bar sto se opere tice. Samo nju koristim i veoma sam zadovoljan onim sto pruza. Brzina ucitavanja stranica, evidencija protoka,zumiranje odnosno umanjenje stranica,....
Neznam sta bi jos spavac trebao da preduzme da resi problem osim onog poznatog format c:

zar do sada niste nauchili da pod winom najbolje radi ono shto je M$-ovo...tuzno ali istinito :(

ZoNi je napisao(la):
da, ali sva sreca kad je ono sto je M$ovo ustvari ono sto je najbolje... recimo, IE, koji je definitivno bolji od Opere ili Netscapea

Nemoj to dvaputa da kazes

ZoNi je napisao(la):
da, ali sva sreca kad je ono sto je M$ovo ustvari ono sto je najbolje... recimo, IE, koji je definitivno bolji od Opere ili Netscapea

jel ovo odjek ili mi se chini samo ? :D

imam neki utisak da nishta osim win-a nisi video :D

Vrh Dno