Šta je novo?

Zasto je moderator izbrisao moj topic o Nvidia cheating!!!

E stvarno nije u redu sto je obrisan topic, nije bitno iz kojih razloga.
Mogli ste ili samo da edutujete neki post ili da obrisete taj post koji vam je smetao, a ne ceo topic.

covek, buni se kod silverglidera ili pece, ako ovaj post stigne do tebe. ovakve stvari jede server, a moderatore "boli" da daju bilo kakava objasnjenja o nestalim/izbrisanim stvarima...

svaka cast drapinu koji me uvek obavesti kad je nesto moje sklonio...

Nije prvi put da se desavaju ovakve stvari, neka se stidi onaj koji je to uradio.

Ja cu napraviti presedan kakav nikada nisam napravio i podrzati moderatora u ovom i svakom daljem nastojanju da se ogranice svastarije Freak Power-a koji samo zatrpava ovaj forum nekim besmislicama.

I jos se on buni sa "pristrasnost je cudo..." ;P

Napomena: ovo se ne odnosi na brisanje postova drugim ljudima.

Ja nisam pricao besmislice nego iznosio cinjenice. Nvidia cheating u 3d Mark 03 i Dawn Demo na Ati kartici. Cijeli tech net galami oko toga, prema tome nisam ja nista izmislio. Ako se nekom nije dopadalo jer je zadrti Nvidia User, onda ovaj kompletan forum nema smisla, ne postoji pravo na slobodno misljenje itd. A takva nam je i drzava Srbija, i zbog takvih ta nasa drzava ce se svesti na Beograd i okolinu.

OptiPlex je napisao(la):
Ja cu napraviti presedan kakav nikada nisam napravio i podrzati moderatora u ovom i svakom daljem nastojanju da se ogranice svastarije Freak Power-a koji samo zatrpava ovaj forum nekim besmislicama.

I jos se on buni sa "pristrasnost je cudo..." ;P

Napomena: ovo se ne odnosi na brisanje postova drugim ljudima.

Pa koji je onda smisao foruma ako ce da ogranicavaju korisnike (naravno izuzimam vredjanja i slicne stvari, mada u onom topicu niko nije bio vredjan, koliko sam video), danas Freak, sutra neko drugi, posle treci itd. Ako je tako onda mogu i sami da diskutuju, sta ce im jos neko.

A i tema koju je poceo nije besmislena, a i ako mislis da jeste nisi obavezan da je citas i ucestvujes.

Ajde bre Atijevci stisajte malo strasti,mora da si pogresio sobu pa te covek obrisao :D

Koliko je meni poznato, niko ne brise postove koji su pljuvacina u bilo kom smislu (sa ili bez argumenata), ako poseduju minimalnu dozu pristojnosti. Ukoliko neko od "organa!" i obrise post, bice pre da je to zbog upotrebljenog tona (posebno stetnog za mladje od npr. 18god, i ostale humane organizme) pri pisanju, nego zbog iznetih cinjenica/lazi u postu.

A ni za izgubljen kompas se ne brisu postovi, moderatori to obicno premeste u pravu sobu. A ako je neko bas pogresio sobu, i uz to bio ultra-skaradan onda je i ok da se obrise (al` uglavnom biva obavesten od moderatora).
Ja verujem da je slucajnost, jer bi u suprotnom bar neko ko je ucestvovao u thread-u bio obavesten da je neprihvatljivo to sto je tamo izne(t)o.

Ja sam obrisao topic, a ne znam zasto sada to pitaje postavljas ovde kada sam ti lepo napisao PM.
Ako ti ne znas da ga citas, to je druga stvar.

Dakle, razlog je ocigledna bolest doticnog clana kada je u pitanju pristrasnost prema proizvodjacu grafickih cipova.
Dakle preterano smaras sa nacinom na koji pljujes nVidia-i i velicas ATI. Totalno je nebitno da li je to opravdano ili ne, bitan je da na taj nacin ne mozes da pricas. Pored svega, nije ti strano ni da ponekad vredjas vlasnike nVidia kartica da ne citiram sada.

Razmisljam da li sada da zakljucam ovaj topic, stvarno mislim da je prica zavrsena, medjutim ipak necu, da ne bi bilo vidi ga ovaj, "svoje je napisao a ostale sprecava da mu odgovore".
Dakle, topic ostaje otkljucan, samo vas molim da u eventualnim odgovorima odstranite pristrasnost bilo kojoj strani i kazete cime (ne)opravdavate nacin na koji Freak_Power "iznosi cinjenice".

Pozdrav!

Ne znam sta je bilo stetno u mom postu. Izmedju ostalog dao sam link kako da se Dawn Demo tjera na Radeon karticama. Cudi me da se na zvanicnoj stranici Benchmark Sajta nije nasao taj link, dobro poznat na netu. Kako rekoh pristranost je cudo, a ja nisam neki navijac, nego ne kupujem jeftinu podvaljenu robu. Da zivis Sasa na zapadu razumio bi to.
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/

Mislim da bi trebao sljedeci da pisem na Engleskom jeziku, bice manja vjerovatnoca da se neko nadje 'uvrijedjenim'. A sto se tice PM nisam ni primjetio da imam poruku, procitacu je.

Pozdrav!

Eh.. samo jos pocni da "ulazis ljudima u glavu", te da znas ko kakvu robu kupuje. Samo ti jos to treba :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ja sam obrisao topic, a ne znam zasto sada to pitaje postavljas ovde kada sam ti lepo napisao PM.
Ako ti ne znas da ga citas, to je druga stvar.

Dakle, razlog je ocigledna bolest doticnog clana kada je u pitanju pristrasnost prema proizvodjacu grafickih cipova.
Dakle preterano smaras sa nacinom na koji pljujes nVidia-i i velicas ATI. Totalno je nebitno da li je to opravdano ili ne, bitan je da na taj nacin ne mozes da pricas. Pored svega, nije ti strano ni da ponekad vredjas vlasnike nVidia kartica da ne citiram sada.

Razmisljam da li sada da zakljucam ovaj topic, stvarno mislim da je prica zavrsena, medjutim ipak necu, da ne bi bilo vidi ga ovaj, "svoje je napisao a ostale sprecava da mu odgovore".
Dakle, topic ostaje otkljucan, samo vas molim da u eventualnim odgovorima odstranite pristrasnost bilo kojoj strani i kazete cime (ne)opravdavate nacin na koji Freak_Power "iznosi cinjenice".

Pozdrav!

Hm, dakle 101% se slazem sa Sasom... Iako ce to mnogima biti cudno :mrgreen: - covek je apsolutno u pravu. Freek, iskuliraj!

Ma ja sam cool, uostalom bas me briga. Eto vas tamo, ne vrijedi se prepirati.

Kako si dosadan ... ovo je za 10 majke mi. Boli nas *upe za tvoj shot iz raven shilda. Kad neko moze da izjavi da OGL nema veze sa vezom i da DX bolji, onda stvarno nema blage veze sa onim sto trabunja.
Shvati da ce polako ali sigurno ljudi poceti totalno da ignorisu sve sto budes pisao.

Freak_Power je napisao(la):
Ne znam sta je bilo stetno u mom postu. Izmedju ostalog dao sam link kako da se Dawn Demo tjera na Radeon karticama. Cudi me da se na zvanicnoj stranici Benchmark Sajta nije nasao taj link, dobro poznat na netu. Kako rekoh pristranost je cudo, a ja nisam neki navijac, nego ne kupujem jeftinu podvaljenu robu. Da zivis Sasa na zapadu razumio bi to.
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/

Mislim da bi trebao sljedeci da pisem na Engleskom jeziku, bice manja vjerovatnoca da se neko nadje 'uvrijedjenim'. A sto se tice PM nisam ni primjetio da imam poruku, procitacu je.

Pozdrav!

Covece, tebe smo banovali najmanje cetiri-pet puta sa foruma zbog vredjanja drugih membera i jos se nesto bunis. Meni bi jedan ban bio dovoljan da vise ne dolazim, ali ti si ocigledno specifican slucaj...

Posto ponovo vredjas, ovog puta Saleta, zatvoricu topic da ne preraste u nesto drugo...

Nazad
Vrh Dno