Freak_Power
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.09.2002
- Poena
- 619
Pristranost je cudo....
OptiPlex je napisao(la):Ja cu napraviti presedan kakav nikada nisam napravio i podrzati moderatora u ovom i svakom daljem nastojanju da se ogranice svastarije Freak Power-a koji samo zatrpava ovaj forum nekim besmislicama.
I jos se on buni sa "pristrasnost je cudo..." ;P
Napomena: ovo se ne odnosi na brisanje postova drugim ljudima.
Sasa je napisao(la):Ja sam obrisao topic, a ne znam zasto sada to pitaje postavljas ovde kada sam ti lepo napisao PM.
Ako ti ne znas da ga citas, to je druga stvar.
Dakle, razlog je ocigledna bolest doticnog clana kada je u pitanju pristrasnost prema proizvodjacu grafickih cipova.
Dakle preterano smaras sa nacinom na koji pljujes nVidia-i i velicas ATI. Totalno je nebitno da li je to opravdano ili ne, bitan je da na taj nacin ne mozes da pricas. Pored svega, nije ti strano ni da ponekad vredjas vlasnike nVidia kartica da ne citiram sada.
Razmisljam da li sada da zakljucam ovaj topic, stvarno mislim da je prica zavrsena, medjutim ipak necu, da ne bi bilo vidi ga ovaj, "svoje je napisao a ostale sprecava da mu odgovore".
Dakle, topic ostaje otkljucan, samo vas molim da u eventualnim odgovorima odstranite pristrasnost bilo kojoj strani i kazete cime (ne)opravdavate nacin na koji Freak_Power "iznosi cinjenice".
Pozdrav!
Freak_Power je napisao(la):Ne znam sta je bilo stetno u mom postu. Izmedju ostalog dao sam link kako da se Dawn Demo tjera na Radeon karticama. Cudi me da se na zvanicnoj stranici Benchmark Sajta nije nasao taj link, dobro poznat na netu. Kako rekoh pristranost je cudo, a ja nisam neki navijac, nego ne kupujem jeftinu podvaljenu robu. Da zivis Sasa na zapadu razumio bi to.
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/
Mislim da bi trebao sljedeci da pisem na Engleskom jeziku, bice manja vjerovatnoca da se neko nadje 'uvrijedjenim'. A sto se tice PM nisam ni primjetio da imam poruku, procitacu je.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari