trx je napisao(la):najizrazeniji efekat je zamor ocnog zivca koji se proizvodi nekontinualnoscu svetlosti koja stize sa povrsine crt monitora.
kod tft-a je svetlost sa povrsine ekrana kontinualna!
forsaken demon je napisao(la):mnogo je bolje uzeti kvalitetan CRT monitor ako želiš da ga koristiš za stvari kao što su igranje ili filmovi.
upravo tako... kiselo mu grozdje... lg1710b rullz !!!,deluje mi kao da si zadnji TFT monitor video pre godinu i po dana...
forsaken demon je napisao(la):Ako je vama zadovoljstvo da istresete 400 evra za monitor od 17" umesto 250 za odličan CRT od 19" (vidljivo 18") samo izvolite, ja nemam para za besmisleno bacanje. Nije to loše, LCD zauzima manje mesta na stolu a bogami je i koristan ako ste navikli da držite glavu na 10cm od ekrana pa vam ni 100hz nije dovoljno...
Kiselo grožđe? Yeah, right
zerbah je napisao(la):Samo chekam da se pojave jeftiniji TFT monitori koji ce dobro pokazivati boje (mislim na profi rad u dtp-u) i imati rezoluciju 1600x1200 (navikao sam na istu). Znam da cu se nachekati, ali mi je to neophodno...
forsaken demon je napisao(la):... ja nemam para za besmisleno bacanje...
Stator je napisao(la):Jest imaju krs boje ali zato geometrija rura moras da probas da bi verovao![]()
Upravo tako... Ja sam prezadovoljan sa LG1510s. Mogu samo da zamislim kakav bi bio neki bolji model. :banana:Space cowboy je napisao(la):Ko uzme tft ne verujem da ce se ikad vise vracati na crt.
Space cowboy je napisao(la):Ko uzme tft ne verujem da ce se ikad vise vracati na crt.
milenkoc23 je napisao(la):Ozbiljno ljudi, mnogo je prijatnije sedeti ispred TFT monitora, nego ispred CRT-a.
Ti i dalje ne razumes sustinu price. NISU pare u pitanju! ZDRAVLJE ociju koje NE MOZES da zamenis, oc-ujes i sl? Jel sad jasno? 95% primene danas TFT moze isto da pokrije kao i CRT odnosno bolje, posle 20 god buljenja u tv, monitore, monitore i monitore... sasvim odgovorno tvrdim.forsaken demon je napisao(la):Zavisi kojeg CRT-a. Realno, šta fali CRT-u od 19" sa ravnim ekranom i osvežavanjem od 100hz u 1280x1024? Da li manji LCD ekran vredi tih 150 evra više?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari