Šta je novo?

Zasto i nije li to tuzna prica?

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Eto, posetih www.gamingzone.co.yu kad tamo "Dragi nasi posetioci, vidimo se u neko bolje vreme,
na nekom boljem mestu - (GamingZone)"

Zasto? :( Smrc...........A bila je tako lijepa.....ko najljepsi cvijet.....

luka.l je napisao(la):
Zasto? :( Smrc...........A bila je tako lijepa.....ko najljepsi cvijet.....

Nemoj mi Dragana Stojinica, jedna od najvecih ispala u zivotu mi je vezana bash za tu pesmu od dotichnog....FX

Re: Re: Zasto i nije li to tuzna prica?

ZeeGerman je napisao(la):
Nemoj mi Dragana Stojinica, jedna od najvecih ispala u zivotu mi je vezana bash za tu pesmu od dotichnog....FX

Tako ti i treba kad koristis Stojnica za muvanje :D

Da nije neka starija gospodja bila u pitanju? :D :D

Re: Re: Zasto i nije li to tuzna prica?

A kada ste se prvi put nalazili, da li je znak raspoznavanja bila Politika pod miskom? Ili ruza u gonjem dzepu sakoa?:)

Re: Re: Re: Zasto i nije li to tuzna prica?

Alo ljudi, pa ispamovali ste thread samo tako. ctp; Toliko odgovora a niko cak ne zna o cemu se radi niti je spomenuo problem. Cekam nesharma ili kudtihaex-a da mi odgovore posto mi se cini da su oni malo radili oko tog sajta.

Poz! :wave;

Da, bas je steta - bio je fino dizajniran i koncipiran, bedak... :(

Re: Re: Re: Zasto i nije li to tuzna prica?

Brutalan Zlica je napisao(la):
Tako ti i treba kad koristis Stojnica za muvanje :D

Ma u te svrhe je i super posluzilo, ali prblem je shto sam ja bio tzv. DJ na ROCK-METAL zurci, pa sam to pustio.... Hteli glavu da mi skinu (prvo fizichki, a posle verbalnoctp; )!:D

sorry luka...just be:cool:

Re: Re: Re: Re: Zasto i nije li to tuzna prica?

sorry luka...just be:cool:

Ma nista, pet dinara......:D

Ajde, nije moguce da ni nesharm ni kudtihaex nisu pogledali thread. Bas me zanima sta se desilo sa sajtom. U principu i dobro mu je islo i forum je bio dobrano posecen itd, itd, itd. Bas mi nije jasno sto su ga ugasili. A jos ona poruka, prosto da zaplaces.......

eh

sta ces zivot zna da bude surov!

Pa ovako....vlasnik doticnog sajta je pristao da radi za cyberspace najvecu igracku mrezu u YU (vajda ce to postati)...razlozi su mnogobrojni a jedan je spoonzorstvo itd...
Znaci GZ ce raditi josh neko vremea onda bye bye :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Pa ovako....vlasnik doticnog sajta je pristao da radi za cyberspace najvecu igracku mrezu u YU (vajda ce to postati)...razlozi su mnogobrojni a jedan je spoonzorstvo itd...
Znaci GZ ce raditi josh neko vremea onda bye bye :)

Steta, uvek je tuzno kad se tako "pretapaju" "kompanije" :(

pa

ako su se vec raspali onda bar se nadamo da ce od toga nastati nesto dobro i novo

Nazad
Vrh Dno