Kako to mislis??? 3 verzije cega ???boggyman je napisao(la):pa zato sto sam do sada probao 3 razlicite verzije...![]()
drapin je napisao(la):Kako to mislis??? 3 verzije cega ???
Mogao bi i malo detaljnije da objasnis sta se desava, ako mislis da neko nasluti u cemu je problem, jer kao sto rekosmo do ME-a nije sigurno...
boggyman je napisao(la):pardon, nije tri razlicite verzije, vec 3 razlicita diska od kojih jedan provereno radi na WinME, sorry, pogresno sam se izrazio
sve uradim krekujem ga i startujem igru, a komp prijavi
Reseting to default settings
kliknem ok,
onda prijavi neku glupost i izbaci me iz igre...
nadam se da sam bio dovoljno opsiran![]()
![]()
![]()
radus je napisao(la):Mozda je do ATI-a. Koje drivere koristis? Znam iz licnog iskustva da neka podesavanja u istim ako su ukljucena blokiraju Colina pa ti savetujem da ako vec nisi, skines Radeon Tweaker i tamo imas da izaberes profil za Colina pa pokusaj sa tom varijantom...
boggyman je napisao(la):LM na 98-ici radi savrseno, a na ME stalno prijavljuje neku glupavu gresku ?? FX
masina je Chaintec 7VJDA, Duron 900, 256MB, Radeon VE...., tako da ne bi trebalo da bude do hardvera
Ajd'
ZeeGerman je napisao(la):The main reason is DURON!!!FX![]()
boggyman je napisao(la):ajd' objasni malo podrobnijeako ti nije probl.
ZeeGerman je napisao(la):Ja imam Celeron na 733 sa krsh grafichkom (TNT 2) i igra mi pod ME sistemom super radi!
BTW, imam svega 128MB ram-a...
ipin je napisao(la):Imao sam slican problem i resio ga.
Evo ovako.
Instaliraj Win98/Me.......
Drajvere za graficku otpakuj u neki direktorijum
(nemoj pustiti automatsku instalaciju)
i iz Windowsa apdejtuj drajver (preporucujem najnoviji
jer neke verzije ocajno rade cubic mapiranje)
i to bi bilo to!
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari