Šta je novo?

Zastita za CD

Kvalitetne zastite se placaju papreno, mada ne postoji 100% sigurna zastita :)
Tu i tam opostoje neke jednostavnije varijante koje su jeftinije ili eventualno besplatne. E sad, zavisi za sta ti treba, ali ponekad je bolja neka seljacka (glupava) varijanta koju ti smislis sto bi nekom tesko palo na pamet, a samo od vrednosti samog sadrzaja zavisi koliko bi nekom bas stalo da se upusta u trazenje resenja za tako nesto...

Uf,Crni - znas li nesto konkretno ili samo uopsteno...

Devil_@Linux
A na kakvu konkretno zastitu mislish :?: (copyright :confused: )

Bila je na ovom forumu vec jedna rasprava na tu temu, neznam da li je ostala u bazi, potrazite.
Inace, teshko da ces u domacim uslovima(a i uopshte) napraviti iole kasvetniju zashtitu, koju ti EAC, Alcohol ili CCD nece razbiti :D

BokiPK je napisao(la):
Inace, teshko da ces u domacim uslovima(a i uopshte) napraviti iole kasvetniju zashtitu, koju ti EAC, Alcohol ili CCD nece razbiti :D
Upravo sam iz tog razloga i rekao da je bolje probati sa nekom glupavom zastitom (posto ne znam o cemu se tacno radi, ajde da lupim napamet: u samom programu na primer ako se reze neki program ili nesto slicno)...

Vezano za ove zaštite CDova, kako da utvrdim koja je zaštita u pitanju?
Imam neki zaštićeni CD koji Alcohol nije uspeo da prekopira, odnsono nisam mogao da se smaram i da 20 puta pokušavam koji je od ponuđenih modova zaštite u pitanju.

Preciousss je napisao(la):
Vezano za ove zaštite CDova, kako da utvrdim koja je zaštita u pitanju?
Imam neki zaštićeni CD koji Alcohol nije uspeo da prekopira?

Alkohol ne moze da iskopira??!? Jos nisam naisao na takav CD :D
Treba samo da imas adekvatan citac/rezac, pa ako neznas koja je zastita ukljuci sve moguce opcije pa nek on sam odluci.
A inace potrazi ClonyXXL, za te stvari najkompetentniji. Opet napominjem: koristi adekvatan citac/REZAC!!! LiteOn ili LG, eventualno Plextor, a preporuka ide i za Toshiba DvD-e.

Meni treba bilo kakva zastita cak iako ga Alcohol ili Clony lako razbija. Samo me interesuje kako mogu ja da postavim zastitu, a ne kako da skinem, jer sam to vec ispraksirao.

deVil_@linux je napisao(la):
Meni treba bilo kakva zastita cak iako ga Alcohol ili Clony lako razbija. Samo me interesuje kako mogu ja da postavim zastitu, a ne kako da skinem, jer sam to vec ispraksirao.
Pa ako si vec ispraksirao kako se skida zastita, onda znas i kakve sve zastite postoje i na kom principu rade, pa ne bi trebalo da ti bude tesko i da postavis neku od njih :beat:

Vrh Dno