Šta je novo?

Zasticeni DivX-ovi !!!! #*&^%#$

• Začetnik teme Začetnik teme Grobar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Hteo sam da prekopiram jedan DivX film na HD kad ono stigne do pola i ni makac!!! Kaže greška!
Da li je nekako moguće preći preko ove zaštite i koja je to zaštita uopšte???

ZoNi je napisao(la):
ma nije to nikakva zastita, nego je CD verovatno s*eban... probaj kod nekog drugog, sa nekim drugim CD Romom...
Ma probao sam 5-6 komada dođe do nekog procenta i stane.

Grobar je napisao(la):

Kolika je velicina cd-a? Najjednostavnija zastita je staviti fake velicinu npr. 900MB pa nemoze da se iskopira direktno, ali moze kad pravis image.

Grobar je napisao(la):

A cekaj malo....jesi probao da gledas film? I ceo film odgledas bez problema?
U NERO-u postoji opcija "Ignore illegal TOC" ili tako nesto....uglavnom, ako je u Table Of Contest upisan pogresan podatak o zauzetom prostoru na CDu Nero ce to da resi....

Probaj (malo ekstremnije, ali je meni par puta pomoglo u slicnoj situaciji) da ga ucitas u VirtualDub. Iskljucis opcije za kompresiju (da stoji na direct stream) i snimis na hard 🙂

PS: Mozda je malo komplikovanije ali kod mene radi.

PozdraV

Ma bre, verovatno je snimano na nekom jako brzom i nekvalitetnom pisacu, koji radi Z-CLV, i onda kad menja brzine napravi sra*e na disku (a svi rezu na djubretu 🙂) tako da je to mesto necitljivo...

Sto ne probas sa Nerom da napravis image tog diska, pa ga onda ucitas u imagedrive i iskopiras na hard?

Znači u pitanju je više diskova probano na raznim pisačima i čitačima, ako neko ne veruje može da dobije primerak na test.
Probao sam da pravim image sa Clone CD-om. On mi na dva tri mesta prijavi gresku ali završi kopiranje na HD. Međutim kad se gleda film na tim mestima stane, a kad se pusti ponovo krene od početka. A ako se taj deo od 1-2 sec izbegne premotavanjem film nastavi dalje do sledece greske.
Kad se gleda sa "orginalnog" diska nema nikakvih problema.

Kaži mi da nije možda u pitanju film Star Wars: Episode 2 - Attack of the Clones??? Pa da ne možeš da ga kopiraš?!

Cineman je napisao(la):
Kaži mi da nije možda u pitanju film Star Wars: Episode 2 - Attack of the Clones??? Pa da ne možeš da ga kopiraš?!

A zašto se on ne bi mogao kopirati?

Postoji mogućnost da je greška u samom filmu. Znači, dok ga gledaš sve je u redu, i ništa se ne primeti tokom gledanja. A onda kada želiš da kopiraš ili snimaš, dovoljan je samo jedan KB da bude pogrešan i ode sve u peršun. Ja sam imao nekoliko takvih problema, i veoma sam ih teško sređivao, probao sam preko mnogo plejera, dok jedan nekako to pročitao i iskopirao...

CD-R Diagnostic 1.70 full resava sve probleme tog tipa.
Uglavnom se namerno ubacuju bad blockovi, bas da bi se sprecilo dalje kopiranje. SWII je klasican primer. Radi i fora sa Clone CD-om (3.3.4.1), Alcoholom (1.3.5) ili sl., ali se mora podesiti sta da radi kad naidje na gresku.

Nazad
Vrh Dno