Šta je novo?

Zarkovo, Wireless / Kablovska

Nazzgul

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2005
Poena
304
Da li postoji mogucnost da ubacim wireless ili kablovki net u Vodovodskoj ulici i kome da se obratim?! :)

Kablovski bi trebalo da mozes, znam posto sam u komsiluku i kod mene su pre jedno pola godine-godinu dana pustili kablovski. Proveri kod svog kablovskog operatera.

Wireless bi mogao ako imas opticku vidljivost ka soliterima na Julinom brdu (tamo je AP) sa neke tacke na zgradi/kuci. Za wireless provajdere procesljaj malo forum.

Takodje bi mozda mogao i ADSL da uzmes (veliki deo Vodovodske ulice u Zarkovu ima tehnickih mogucnosti) samo ako te ne mrzi da cekas na port na centrali.

Pozz

Brate moja soba gleda na solitere na Julinom.. znaci mogao bih lagano wireless. Inace zvao sam za kablovsku Ikom, i nemaju tehnickih mogucnosti, ADSL isto ne moze, jer imam dvojnika na liniji.. kakav baksuz.

Kome da se obratim za Wireless?!!

art communication

Imaju jos jedni sabani kod kojih sam ja trenutno - Last Byte. Ako ikako mozes da ih izbegnes, uradi, posto je veza ocajna. Sa druge strane, ja sa ArtCom-om nisam imao skoro nikakvih problema, dok je sad totalno druga druga pica sa ovim likovima...

poz

Poslednja izmena:
Nista ni od Wireless-a. Nod na Julinom je preopterecen. Da li postoji jos neki AP?!

Izvini a zasto na moze IKOM? Kakve im to tehnicke mogucnosti ne dozvoljavaju, a ovamo se reklamiraju na 16 kanala?!!

Za wireless pretrazi malo forum...ima tamo jos provajdera...mada nisam siguran sta od AP-ova vidis.

Vrh Dno