Šta je novo?

[Zarazno] SwarmSim

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Danas sam naleteo na jednu izuzetno zaraznu, a tako jednostavnu igru - Swarm Sim. Mozete da je probate na sledecoj adresi: https://swarmsim.github.io

Cilj je samo jedan - napraviit sto vise buba koristeci bazne resurse - meso i larve su najvazniji resurs i od njih sve zavisi tj. od brzine njihove proizvodnje i jako je tesko naci pravi balans. Na testu ce biti vase menadzerske sposobnosti u raspodeli resursa. Igra nema kraj i moze da se sacuva pravljenjem naloga ili eksportovanjem stanja u base64 string, tako da niste u obavezi da je stalno imate aktivnu u tabu browsera, ali svaki sekund koji ne potrosite pazeci na vase gnezdo je vreme lose potroseno :)

Clicker game u kojoj se ne klikce.

Edit: Lazem, ima kliktanja.

Edit2: @OP: jel ovo tvoja igra? :)

Poslednja izmena:
Sta ces bolje od toga? :)

SwarmSim

Edit2: @OP: jel ovo tvoja igra? :)

Naravno da jeste, čuj kao naleteo :d

Sad ćemo da probamo.

Edit:

Jako jako jako cpu intenzivna igra. Znači istopila mi bateriju na telefonu za 15-ak minuta, a telefon se ugrejao kao da sam igrao na ultra 4k rezoluciji. Sve to igrano preko safarija i u minimalnom osvetljenju.

Inače zanimljiva, ali doći do greater queens... Treba vremena. Kontam da je never ending game.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni na PC sa chrome i adblockerom ne radi

Meni radi chrome + adguard.

Djilkosh_Ns, pa kad koristis taj krs od telefona. :D

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Poteraj, pa ces da vidis :p

Nije ovo Kutija pravio, gde je on cuo za ove brojeve :p

Jeste, jako CPU zahtevno iako igram na desktopu. Desavaju se povremena usporenja simulacije a sama igra iako zarazna ima opasan bottleneck a to su larve. Da li to tako namerno postavljeno ili ne, ne bih znao. Sto se dalje ide sve je sporiji razvoj, verujem da je endless. Verovatno kada se ispucaju nazivi zivuljki i svega ostalog, krecu unapredjene verzije i tako u nedogled.

Edit: Bilo bi kul kada bi autor bio vican grafickom programiranju, pa da gledam kako mi se topi CPU dok gamizu sekstilioni sprajtova po mapi :)

Poslednja izmena:
Mjok,cim ti doticna stranica nije main tab u browseru,cpu padne na normalu iako i dalje rade brojke u pozadini

Jako zarazna igra. Larve možeš napucati jedino uz spell, ali ti treba i energija koja se puni 0.2 to dočekati... A i kad dobijes ispucas brzo... Mesa imam na razbacivanje, a i teritorije, larvi ni od korova, iako svaki put čim možeš unapredis za larve, ali slabo sve to. Da ne pričam da sam tri sata igrao i džaba, stalni manjak larvi.

Izgradis pet Nexusa, to je 0.5 energije u sekundi puta 2 (100% Lepidoptera bonus) i dobijas 1 EN po sekundi. Kul igrica ali daleko od najboljeg clicker-a kojeg sam igrao. To je ona u kojoj sklapas delove za svemirski brod koji se srusio na napustenoj planeti.

Nego, sve popularne mobilne strategije koriste isti princip rada kao i clicker-i a mlate milione na boosterima :)

Edit: Jos jedna stvar koju valja pomenuti. Ove igre su sjajan alat za testiranje buducih preduzetnika. Uvalis mu/joj da igra i ukoliko iskulira savet i ulozi sve u nadogradnju, ne daj mu pare ni kredit jer taj nikad biznis razviti nece :)

Poslednja izmena:
Nije ovo Kutija pravio, gde je on cuo za ove brojeve :p

Jeste, jako CPU zahtevno iako igram na desktopu. Desavaju se povremena usporenja simulacije a sama igra iako zarazna ima opasan bottleneck a to su larve. Da li to tako namerno postavljeno ili ne, ne bih znao. Sto se dalje ide sve je sporiji razvoj, verujem da je endless. Verovatno kada se ispucaju nazivi zivuljki i svega ostalog, krecu unapredjene verzije i tako u nedogled.

Edit: Bilo bi kul kada bi autor bio vican grafickom programiranju, pa da gledam kako mi se topi CPU dok gamizu sekstilioni sprajtova po mapi :)

Ne, nisam ja autor igre.

Igra je izuzetno CPU zahtevna, a za to se treba zahvaliti Angularu, JS frejmvorku koji je koriscen za njeno programiranje. Igra je generalno endless, ali ima dosta toga da se istrazi. Recimo ovo je kompletna lista insekata i tabova:
xioPwX2.png

Izgradis pet Nexusa, to je 0.5 energije u sekundi puta 2 (100% Lepidoptera bonus) i dobijas 1 EN po sekundi. Kul igrica ali daleko od najboljeg clicker-a kojeg sam igrao. To je ona u kojoj sklapas delove za svemirski brod koji se srusio na napustenoj planeti.

Nego, sve popularne mobilne strategije koriste isti princip rada kao i clicker-i a mlate milione na boosterima :)

Edit: Jos jedna stvar koju valja pomenuti. Ove igre su sjajan alat za testiranje buducih preduzetnika. Uvalis mu/joj da igra i ukoliko iskulira savet i ulozi sve u nadogradnju, ne daj mu pare ni kredit jer taj nikad biznis razviti nece :)

Ne treba ti 5 nexusa, 3-4 nexusa plus dodatne Lepidoptera bube donesu:
You earn 0.595501 energy per second. At 100%, you'll stop earning energy.

Meni zasad great quen ide polako,dva nexusa a GQ tek 4......16

Jel neko napravio Hive?

Poslednja izmena:
Ja ću hive da napravim, ali juče [emoji23]

Hive 22.0B :p

Zanimljiva igra i poprilicno zarazna, a posao ceka.
Stigao sam do 310 achievement i ugasio tab. :D

Progres mozete da sacuvate - imate opcije, mozete napraviti nalog ili iskopirati string koji se nalazi u Export polju. Sledeci put kada dodjete nazad, samo pejstujete string.

Moj trenutni status:
attachment.php

Prilozi

• Screen Shot 2017-01-26 at 11.49.47 PM.png
    Screen Shot 2017-01-26 at 11.49.47 PM.png
    108.5 KB · Pregleda: 252
izgleda da ja nešto radim pogrešno ....il mi je grafička preslaba :p

Ma jok radi na svemu, ja imam integrisano cudo. Inace kada se napravi nalog onda sam snima i vraca poslednje stanje kada se ulogujete.

Lele opet cu se navucem

Sent from my NX505J using Tapatalk

Napraviš profil posle kad napraviš možeš da ideš more > options I videces export online

Netreba,barem kod mene,ujutro napravio nešta,ugasio i sad opet me sve čekalo + sve šta se do sad samo napravilo

Nazad
Vrh Dno