Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hocu da pravim sajt od kojeg bih zaradjivao ali zanima me kako da naplatim i od koga za svaku registraciju ili pregled. Znam da se zaradjuje i od reklama ali mislim da bi za to trebala da bude velika posjecenost sajta pa tek onda da se upustim u to sa reklamama. Molio bih da me neko uputi posto nemam mnogo iskustva. (za web i android aplikacije)
Hocu da pravim sajt od kojeg bih zaradjivao ali zanima me kako da naplatim i od koga za svaku registraciju ili pregled. Znam da se zaradjuje i od reklama ali mislim da bi za to trebala da bude velika posjecenost sajta pa tek onda da se upustim u to sa reklamama. Molio bih da me neko uputi posto nemam mnogo iskustva. (za web i android aplikacije)
Opširna tema, ali prvo postavi sebi cilj, a drugo kada neznaš od koga da naplatiš uslugu koju pružaš/prodaješ (valjda od onih koji su ti ciljna grupa). Imaš jedan forum KLIK OVDE pa čitaj i edukuj se, a treba će ti par meseci da savladaš samo osnove o servisima, i tako dalje i bliže. Znači samo edukacija i dosta čitanja o servisima, naplati i svemu i to ne može u jednoj temi da se kaže, to se uči.
Jednostavno to nije lako objasniti u jednoj rečenici, da ne bude zabune da neko neće ili mu mrsko da objašnjava ima tu hiljadu stvari koje moraš uzeti u obzir, pa samo jedan servis nosi mnogo toga, onda i sve ostalo do krajnjeg odredišta.