Šta je novo?

Zaradjivanje preko sajta

n1k0la009

Poštovan
Učlanjen(a)
13.11.2014
Poena
54
Hocu da pravim sajt od kojeg bih zaradjivao ali zanima me kako da naplatim i od koga za svaku registraciju ili pregled. Znam da se zaradjuje i od reklama ali mislim da bi za to trebala da bude velika posjecenost sajta pa tek onda da se upustim u to sa reklamama. Molio bih da me neko uputi posto nemam mnogo iskustva. (za web i android aplikacije)

Hocu da pravim sajt od kojeg bih zaradjivao ali zanima me kako da naplatim i od koga za svaku registraciju ili pregled. Znam da se zaradjuje i od reklama ali mislim da bi za to trebala da bude velika posjecenost sajta pa tek onda da se upustim u to sa reklamama. Molio bih da me neko uputi posto nemam mnogo iskustva. (za web i android aplikacije)

Opširna tema, ali prvo postavi sebi cilj, a drugo kada neznaš od koga da naplatiš uslugu koju pružaš/prodaješ (valjda od onih koji su ti ciljna grupa). Imaš jedan forum KLIK OVDE pa čitaj i edukuj se, a treba će ti par meseci da savladaš samo osnove o servisima, i tako dalje i bliže. Znači samo edukacija i dosta čitanja o servisima, naplati i svemu i to ne može u jednoj temi da se kaže, to se uči.

Jednostavno to nije lako objasniti u jednoj rečenici, da ne bude zabune da neko neće ili mu mrsko da objašnjava ima tu hiljadu stvari koje moraš uzeti u obzir, pa samo jedan servis nosi mnogo toga, onda i sve ostalo do krajnjeg odredišta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno