Šta je novo?

Zarada preko Interneta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

shtefcs

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2006
Poena
304
Dosta vas je pitalo kako krenuti i ima li nacina da se egold napuni bez da se salje novac "iz svog dzepa" Zato vam preporucam ovaj stariji ali pouzdan ptc program koji vas placa za klikove,placa oko 1cent za par klikova I idealan je da zaradite koji $ i pocnete dalje ulagati sa egoldom.Obratite paznju na paid to sign up dio gdje cete za par besplatinih prijava ne programe zaraditi.Tako da do 1.og dolara mozete vec prvi dan u svega par minuta.Iako vecina slicnih sajtova uopste ne isplacuje ovaj je vrlo pouzdan i nema minimuma za isplatu.Ovo je idealan program za pocetnike.
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=shtefcs

Da, izvinjenje, ali nije fer spamovati ovako javno.
Hajde sad svi da postavljaju referal kodove i da doprinesemo unistenju ideologije foruma.
Sto se tice Paypal-a, nisi ti meni nista pomogao bato, samo smo prodiskutovali o toj Grckoj banci, a Paypal nalog sam otvorio zahvaljujuci mom prijatelju iz USA koji mi je poslao AMEX.
Sta sad - imam i ja jedno 10ak referal kodova- da ih postavim ?
Sta kazu moderatori ?

i koliko si do sada zaradio ako nije tajna? :D
Mislim na novac u rukama

Sta sad - imam i ja jedno 10ak referal kodova- da ih postavim ?
Sta kazu moderatori ?

Mislim da to nije dozvoljeno (ne nekim ;) forumima nije), a da moderatori u ovom slucaju samo nisu jos primetili :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Pa kad si tek juce poceo, sto onda javljas kako je to odlicno, a ni sam ne znas da li radi kako ga reklamiraju. Posto dosta tih sajtova kaze jedno, a radi drugo. Kad primis uplatu na e-gold, onda prokomentarisi.

Covek je mozda pogresio sto je stavio svoj refferal (to je duznost moderatora da oceni).
No mislim da niko nema pravo da ismeva ili vredja ljude na forumu. I recenice tipa "moj bato..." i slicno ne doprinose nicemu.
Pozdrav,
N

Poslednja izmena:
Ovaj thread cemo da zatvorimo kao neprimeren ovom forumu. Takodje bi bilo jako lepo da malo popravite kulturu izrazavanja, odnosno pisanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno