Zarada na Internetu: Nocs, Selective clicks, affiliate progr
Ajde i ja da se oglasim, posto vec vise od godinu dana "zaradjujem" pare
Dakle, "Nitroclicks" je od 1. januara promenio ime u "Nocs" i ponovo postao internacionalan, sto ce reci da salju pare i u SCG, ali ne preko Western Uniona, kao sto rece Kefalo, nego preko E-golda (zato i traze pravi broj telefona, radi autorizacije).
Ukratko: msečno svaki član prima do 30 zadataka, za čije je rešavanje dovoljno najviše 10 minuta po zadatku. Rešavanjem svakog zadatka zaradujete od 0.50 do 6$. Naravno, bice vise zadataka od 2-3$ nego od 6$

Ja sam prijavljen preko njih vise od godinu dana i mogu reci da su se u zadnje vreme iskvarili. Naime, dogurao sam do skoro 400$ i vise ne dobijam gotovo nijedan zadatak. Na moje pitanje zasto, kada znam da moji referali (kojih imam preko 120) dobijaju gomilu zadataka, odgovor je bio bas onaj gore: "mozes dobiti do 30 zadataka, znaci moze i samo jedan" sto ce reci da ne zele da mi isplate kes, tj. da me nateraju da odustanem, jer ce mi ovakvim tempom trebati jos 11 godina da skupim potrebnih 500$
Doduse, moj drug iz Sarajeva je pretprosle godine dobio uplatu preko E-golda, zatim je trazio od njih cek na kucnu adresu i uspeo da ga unovci u nekoj stranoj banci... Znaci moze, ali...
Dalje, skoro sam se prijavio na jos jedan slican servis, Selective clicks koji placaju od 0,5$ do 7$ ali bez ogranicenja zadataka. Mene je posle prijave cekalo preko 50 komada, koje sam resio u zdravlju i veselju za pola sata i zaradio oko 30$. Naravno, i oni isplacuju tek posle 500$ i to direktno cekom na kucnu adresu.
Od skora sam se prijavio na dve domace affiliate mreze, koje placaju za svaki procitan mail, za svakog ko se uclani kod njih preko vas i za svaki banner njihovog sponzora koji prikazete na sajtu. Naravno, ne moraju se prijaviti samo oni koji imaju svoj sajt (mada je pozeljno, jer je veca mogucnost zarade) mogu se prijaviti i ostali koji ce citati i kliktati po mailovima za 0.5E ili manje po poruci... Ja sam preko jedne affiliate mreze, samo od klikova i bannera, znaci bez muke, za mesec dana inkasirao >40E !!!
Tako, ja rekoh, pa ko voli (i ima dz net kao ja

) nek izvoli...
Evo nekih zanimljivih linkova:
www.zafrkancije.co.yu/zarada.htm
www.besplatne-stvari.co.yu
www.zaradanovca.co.yu
www.e-marketing.co.yu