Šta je novo?

zarada na netu (nitroclick)

kefalo

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
619
samo me zanima da li neko ovo koristi, i da li je dobio novac od njih???
rade na principu odi na tu i tu str. i ako ti se svidi registruj se pa onda u e-mailu nadji nastavak recenice (2-3 rijeci) i sl.

p.s.
mozda masim temu, ako je tako izvinjavam se

Sve to veoma lepo zvuci ali nije nimalo lako. Tesko je zaraditi sumu koja je potrebna za isplatu, a i onda je pitanje da li salju novac u SCG...

pa ja imam 207$ prijatelj ima preko 350$ i kazu da salju kod nas preko western union banke...
nije to ni toliko tesko samo sto dok se obavi jedan zadatak treba da ucitas nekoliko stranica sto na nasim sporim vezama predstavlja problem...da je brza veza puno bi lakse bilo...
zavisno od broja zadataka koje dnevno primim mogu da zaradim oko 30-50$ dnevno... za 2h

Bilo je i ranije gomila takvih firmi, ali su sve pre ili kasnije propale. Pretpostavljam da se svi secaju Spedia-e. Trebalo je 100 godina da se nakrpe neke pare, a isplacivali su samo preko 20$, a van USA preko 30$, pa ti odboju za postarinu, pa se ove nase derikoze ugrade, pa kad odbijes sate za internet, impulse, zivce, vreme, trud... dobijes sicu. A onda je naisao period zavlacenja i neisplacivanja zbog ovog i onog, pa na kraju bankrot, a pare pojela maca, mada te pare nikad nisi ni imao :)
Ali neke fore u pocetku rade dok se ne primi masa, pa i mene zanima hoce li stici ista od toga.

Zarada na Internetu: Nocs, Selective clicks, affiliate progr

Ajde i ja da se oglasim, posto vec vise od godinu dana "zaradjujem" pare :D

Dakle, "Nitroclicks" je od 1. januara promenio ime u "Nocs" i ponovo postao internacionalan, sto ce reci da salju pare i u SCG, ali ne preko Western Uniona, kao sto rece Kefalo, nego preko E-golda (zato i traze pravi broj telefona, radi autorizacije).

Ukratko: msečno svaki član prima do 30 zadataka, za čije je rešavanje dovoljno najviše 10 minuta po zadatku. Rešavanjem svakog zadatka zaradujete od 0.50 do 6$. Naravno, bice vise zadataka od 2-3$ nego od 6$ :) Ja sam prijavljen preko njih vise od godinu dana i mogu reci da su se u zadnje vreme iskvarili. Naime, dogurao sam do skoro 400$ i vise ne dobijam gotovo nijedan zadatak. Na moje pitanje zasto, kada znam da moji referali (kojih imam preko 120) dobijaju gomilu zadataka, odgovor je bio bas onaj gore: "mozes dobiti do 30 zadataka, znaci moze i samo jedan" sto ce reci da ne zele da mi isplate kes, tj. da me nateraju da odustanem, jer ce mi ovakvim tempom trebati jos 11 godina da skupim potrebnih 500$ :(

Doduse, moj drug iz Sarajeva je pretprosle godine dobio uplatu preko E-golda, zatim je trazio od njih cek na kucnu adresu i uspeo da ga unovci u nekoj stranoj banci... Znaci moze, ali... :)

Dalje, skoro sam se prijavio na jos jedan slican servis, Selective clicks koji placaju od 0,5$ do 7$ ali bez ogranicenja zadataka. Mene je posle prijave cekalo preko 50 komada, koje sam resio u zdravlju i veselju za pola sata i zaradio oko 30$. Naravno, i oni isplacuju tek posle 500$ i to direktno cekom na kucnu adresu.

Od skora sam se prijavio na dve domace affiliate mreze, koje placaju za svaki procitan mail, za svakog ko se uclani kod njih preko vas i za svaki banner njihovog sponzora koji prikazete na sajtu. Naravno, ne moraju se prijaviti samo oni koji imaju svoj sajt (mada je pozeljno, jer je veca mogucnost zarade) mogu se prijaviti i ostali koji ce citati i kliktati po mailovima za 0.5E ili manje po poruci... Ja sam preko jedne affiliate mreze, samo od klikova i bannera, znaci bez muke, za mesec dana inkasirao >40E !!! ;)

Tako, ja rekoh, pa ko voli (i ima dz net kao ja :)) nek izvoli...

Evo nekih zanimljivih linkova:
www.zafrkancije.co.yu/zarada.htm
www.besplatne-stvari.co.yu
www.zaradanovca.co.yu
www.e-marketing.co.yu

Možeš ukucati Nitroclicks u Google čisto da vidiš koliko ljudi se žali da su to obični prevaranti. Sem pretrpanog mailboxa mislim da ništa drugo ne možeš zaraditi.

za mailbox me zabole...otvorio sam josh prije 3godine na hotmail.com i bez prijavljivanja na bilo koje stranice JUNK samo stize...

evo linka za uclanjenje...

pa i moj prijatelj se zali da mu u zadnje vrijeme ne salju zadatke...
a evo meni su smanjili cijenu po zadatku...sad je uglavnom 1$ a prije je bilo 2-4$

znaci nema niko da mi kaze da je LICNO primio pare od njih... samo ono moj prijatelj(bez uvrede)...nista onda mi preostaje da crncim za njih pa da vidim oce li mi isplatiti...

Nitro je poznat kao velika prevara, ali prodje i poneka isplata, kada se smiluju.
Ko hoce da se prijavi preko mene na nitroclicksu ili jos boljem programu selectiveclicksu (proverena isplata), dobija resenja od mene za zadatke koje vam postavljaju- necete morati da se mucite da ih sami resavate. znaci za oba programa ih imam dosta (na stotine, ili cak hiljade :)) pa javite se na PM ili mail.
Ukoliko ste vec prijavljenji nema veze, dacu vam ih svakako, a ako niste, bilo bi fer da se prijavite preko mene.

I jos nesto sto se tice Nitroclicksa. Kada predjete 350$ nude vam mogucnost da budete sponzor, odnosno da vi postavite neki zadatak(prijavu) ostalim clanovima. Ovo se pokazalo kao odlicna mogucnost, ako je znate pravilno iskoristiti. Ko ima preko 350$ savetujem da je iskoristi, i da ne rizikuje cekajuci da ga ispale.
Bitno je samo naci pravog sponzora (jedinstvenog) za ovu stvar.
Kazem jedinstvenog, jer sada resavanje zadataka postaje pravi sablon. Imate jednu registraciju i koristite je za resesavanje desetina zadataka, jer mnogi koriste istog sponzora.
I da dodam , da je ovim nacinom, jedan lik, provereno dobio 400$. Znaci sigurica, bez rizika. Samo treba i sakupiti tih 350. Ja sam dosao do 300 i zadataka ni za lek, pa bi mi dobro dosli referali.

Aj bas sam oduzio...

kefalo je napisao(la):
za mailbox me zabole...otvorio sam josh prije 3godine na hotmail.com i bez prijavljivanja na bilo koje stranice JUNK samo stize...

evo linka za uclanjenje...

pa i moj prijatelj se zali da mu u zadnje vrijeme ne salju zadatke...
a evo meni su smanjili cijenu po zadatku...sad je uglavnom 1$ a prije je bilo 2-4$

znaci nema niko da mi kaze da je LICNO primio pare od njih... samo ono moj prijatelj(bez uvrede)...nista onda mi preostaje da crncim za njih pa da vidim oce li mi isplatiti...

Mislim da je bolje da se prijavis na Selective Clicks, jer mi deluju mnogo bolje od Nocs-a. Evo, mene opet ceka jos 20-ak zadataka na SC-u, a od Nocs-a nista...

Ja sam se svojevremeno primao na taj Nitroclics ali sam batalio posle nekog 50-og $ ... prvo sto je smor raditi to, spamuje (ajde?! :p ) mailbox, i na kraju namerno prekidaju kad dogurate do granice... :rocket:

Bolje uraditi site za 100€ (npr.) , barem je sigurna zarada. ;)

ja sam preko spedia-e dobio cek na 30$ i unovcio sam ga uz dosta mukei josh da napomenem da sam te iste pare potroshio na net i racun dok sam ih zaradio to je bilo pre 2 god

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Bolje uraditi site za 100€ (npr.) , barem je sigurna zarada. ;)

Ili ukrasti tih 100€ ili uzeti iz Monopola :D :D :D

http://sasku.pp.ru/answers/?Nitroclicks

enjoy yourselves :)

Nazad
Vrh Dno