Šta je novo?

zarada na internetu

dkrickovic

Čuven
Učlanjen(a)
30.05.2002
Poena
619
da li neko ima iskustva sa tim i bas me zanima da li je neko nekad nesto zaradio primajuci e-mail ili mozda surfom tipa klikni ovde il tamo??

Video sam drugi thread

to mi je bilo dovoljno ,u principu slaba vajda

Ja sam pre koju godinu pokusavao nesto sa Spedia varijantom ... s tim sto je jos bilo hakerskih programa koji simuliraju surfovanje i kliktanje za njih..
Provereno su slali cekove u Srbiju ... kada se sakupi +30$ ...

Znam da je trebalo da se useres dok neskupis tih 30$ a ni ti hakerski programi nisu vise radili..
Mislim da je moguce uzeti neku kintu u slicnim programima ali samo ako imas mnogo "referijals" (ljudi koji se preko tebe uclanjuju) inace slaba vajda... Ja sam od svega dobio samo zatrpan mail spam porukama...

heh... ko to nije radio, na kraju sve se zavrsi psujuci po tim servisima zbog spama koji donose a bogami i programa koji cesto i kad si aktivan to ne vide lepo
evo jos jedne stvari, cek od 30$ da se posalje preko bare treba bar 10$ + unovcavanje u banci zavisno od banke ali u raiffaisen je recimo 1.5% ali ne manje od 400din
+ ona druga banka koja uzima toliki ili veci procenat
na kraju tebi od tih 30$ ne ostane nista......

zakljucak: nos u knjigu ili neka postena sljaka :)

Sljaka jest postena ,al nije dovoljna + na poslu sam od 7:30 pa do ????,tako da i nesto nemam vremena da radim jos neki dodatni posao ili cak da ga trazim......

AAA

a jesi li dobio chek??,novac,pare,mislim uzivo da ih opipas??

kad doguras do 500 u$ i kad dobijes cek skeniraj postavi da ga vidimo i naravno vodis nas na pivo.

inat

e bas cu da se prijavim da vidim sta ce biti!!!!!!!! i dokle cu stici a ako ja dobijem cek(unovcim) vodim Crnog na pivo & pljeskavicu

Re: inat

dkrickovic je napisao(la):
e bas cu da se prijavim da vidim sta ce biti!!!!!!!! i dokle cu stici a ako ja dobijem cek(unovcim) vodim Crnog na pivo & pljeskavicu
De podseti me sta sam to zgresio da radim to malo cesce :D
Sto se mene tice ne moramo ni da cekamo taj cek - bas sam nesto ogladneo :beat:

I ja sam gladan :D

Inace, sto se tice Selective Clicksa, covek koji mi je preporucio taj servis, rece da je 100% provereno, samo sto kaze drug Crni, sta kad dodjes do 450$? Tako je meni na Nitroclicksu, nikako da mrdnem sa 350$... :(

Nego, gde cemo na klopu?! ;)

Ma nema nista od toga, ista fora dodjes do negde (ne do 500) i onda nema vise...

moderni gazda jezda :)

Selective Clicks

outlaw je napisao(la):
Proverite na http://www.zafrkancije.co.yu/zarada/sclicks.htm odlican servis za zaradu, ja sam za nesto vise od 10 dana zaradio vec 80$...

Ja sam pre neki dan probao sa ovim registrovao se na par njihovih linkova i dobio pozdravne meilove
ali nikako da pronadjem odgovor
pitanja su tipa:

What is the 1st word on the 7th line of your Welcome e-mail?

Razumem ja sta se trazi ali odakle da se pocne brojati , da li samo telo pruke ili je tu ukljucen i subjekt line

Re: Selective Clicks

vladop je napisao(la):
Ja sam pre neki dan probao sa ovim registrovao se na par njihovih linkova i dobio pozdravne meilove
ali nikako da pronadjem odgovor
pitanja su tipa:

What is the 1st word on the 7th line of your Welcome e-mail?

Razumem ja sta se trazi ali odakle da se pocne brojati , da li samo telo poruke ili je tu ukljucen i subjekt line

Evo ti primer:

"From: Selective Clicks
To: Member
Subject: Click me!

Greetings,

This is, without a doubt, one of the most important messages I have ever
shared with anyone who is serious about establishing a lucrative
home-based business."

Npr. cetvrta rec u trecem redu je WHO, znaci broje se svi redovi BEZ SUBJECT polja!

FORUM!

Narode, evo vam link za forum o zaradi na Internetu, jako dobar i jako posecen. Mozete saznati ili pitati sve sto vas zanima o zaradjivanju, isplati, cekovima...

Lucas je napisao(la):
Ma nema nista od toga, ista fora dodjes do negde (ne do 500) i onda nema vise...

moderni gazda jezda :)
ne mora da znaci... mogu se i oni prevariti... npr. kada dodjes do priblizne cifre krenes u potragu za referalima, od kojih dobijes procenat i dodjes do 500$.
Video sam cek od Selective Clicksa i stanje koje je covek imao kod njih. A ono je glasilo ovako:
zarada od licno resenih zadataka: 50$
zarada od procenta referala: 450$
eto gde lezi lova
inace to je jedan od 2 ceka koje sam video.. znaci ljudi isplacuju...

A sto se tice zarade na internetu, stvar je poprilicno zeznuta. Veoma je tesko naci nekog proverenog i pouzdanog... dosta vremena se bavim ovim glupostima, i naisao sam na svega nekoliko programa koji valjaju. Na jednom, koji placa za citanje poruka, sam danas posle 2 meseca zaradio 10$ i cekam islplatu ovih dana. Inace ova suma je odlicna za program koji placa za citanje poruka. Jeste mala svota, i nravno necu je primiti cekom vec preko e-golda... duga je to prica.
Ono sto ocu da napomenem jeste da sam tako lutajuci po netu i trazeci nacin za zaradu nasao na nesto fantasticno. Sledece nedelje dobijam prvi u nizu cekova. Ovaj je u vrednosti od 55$ i svaki sledeci je veci. O konacnim sumama necu da pricam sada, da ne krenu zle price. Cim primim cek pokazacu ga, kako bi neverne tome bile uverene ( sorry, ali uvek se nadje neko takav).
A ono sto je jos bolje u vezi ovog programa, je da APSOLUTNO nista ne radi. Naravno pitate se sta je. E pa slaba vajda, jer se na takav program nalece jednom u sto godina. Rok za prijavu sa kojom nista ne radite a dobijate hiljade dolara u odredjenom periodu je istekao sa istekom prosle godine. Ako biste se sada uclanili vec biste morali da radite, tako da sam siguran da vas to ne zanima. Naravno ovo zadovoljstvo nije bilo besplatno, ali u odnosu na ono sto cu dobiti je malo reci smesno, i iskreno vredelo je rizika.
javljam se sa cekom:p

zaboravio sam da kazem kakvo je moje trenutno stanje kod Selective Clicksa. imam oko 220$ od toga je oko 60$ od referala, kojih imam oko 70, od kojih su pak oko 50 direktnih.
Outlaw vidim da nisi na svom sajtu ponudio resenja zadataka, sto ti je po meni veliki minus. mnogo bi vise imao referala, i samim tim mnogo vecu zaradu. da te potsetim, posto ne znas, ti si moj direktni referal (placena poruka na BS-u, secas se ?). Savetujem ti da ponudis ovu mogucnost, a od mene slobodno svake nedelje trazi update-ovanu listu resenja. meni nije problem da ti je saljem, sta mislis zasto:D

e da ako ti je problem, odnosno imas mnogo posla, pa ne mozes da stignes, slobodno ih uputi meni (naravno nek se uclane preko tebe), i ja cu im slati resenja, kao i ona objasnjenja koja si i ti dobio.

STIV je napisao(la):
ne mora da znaci... mogu se i oni prevariti... npr. kada dodjes do priblizne cifre krenes u potragu za referalima, od kojih dobijes procenat i dodjes do 500$.
Video sam cek od Selective Clicksa i stanje koje je covek imao kod njih. A ono je glasilo ovako:
zarada od licno resenih zadataka: 50$
zarada od procenta referala: 450$
eto gde lezi lova
inace to je jedan od 2 ceka koje sam video.. znaci ljudi isplacuju...

Ima i tu fora - ako imas 2 mail-a (sto nije problem) i 2 adrese (sto vec jeste problem) mozes dvaput ili mozda cak triput da se prijavis, tako ti radis zadatke, a dobijash 125% (ako sam dobro razumeo 10% za prvi nivo i 5% za drugi)

outlaw je napisao(la):
I ja sam gladan :D

Inace, sto se tice Selective Clicksa, covek koji mi je preporucio taj servis, rece da je 100% provereno, samo sto kaze drug Crni, sta kad dodjes do 450$? Tako je meni na Nitroclicksu, nikako da mrdnem sa 350$... :(

Nego, gde cemo na klopu?! ;)

Sta je ovo sa Nitroclickom trazi mi da apdejtujem svoje podatke tj da promenim ime drzave tj ne slaze se sa mojom IP adresom .
Uredu ali nisu nigde ponudili SCG da mogu da stavim
da li je neko resio ovu zavrzlamu?

Ne uchlanjujem se nigde dok ne vidim prvi chek!!!;)

Vrh Dno