dkrickovic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2002
- Poena
- 619
da li neko ima iskustva sa tim i bas me zanima da li je neko nekad nesto zaradio primajuci e-mail ili mozda surfom tipa klikni ovde il tamo??
dkrickovic je napisao(la):Sljaka jest postena ,al nije dovoljna + na poslu sam od 7:30 pa do ????,tako da i nesto nemam vremena da radim jos neki dodatni posao ili cak da ga trazim......
Don't tell me, don't tel me...outlaw je napisao(la):Proverite na http://www.zafrkancije.co.yu/zarada/sclicks.htm odlican servis za zaradu, ja sam za nesto vise od 10 dana zaradio vec 80$...
De podseti me sta sam to zgresio da radim to malo cescedkrickovic je napisao(la):e bas cu da se prijavim da vidim sta ce biti!!!!!!!! i dokle cu stici a ako ja dobijem cek(unovcim) vodim Crnog na pivo & pljeskavicu
Ma ko nasi sibicari, samo u rukavicama :dLucas je napisao(la):Ma nema nista od toga, ista fora dodjes do negde (ne do 500) i onda nema vise...
moderni gazda jezda![]()
outlaw je napisao(la):Proverite na http://www.zafrkancije.co.yu/zarada/sclicks.htm odlican servis za zaradu, ja sam za nesto vise od 10 dana zaradio vec 80$...
vladop je napisao(la):Ja sam pre neki dan probao sa ovim registrovao se na par njihovih linkova i dobio pozdravne meilove
ali nikako da pronadjem odgovor
pitanja su tipa:
What is the 1st word on the 7th line of your Welcome e-mail?
Razumem ja sta se trazi ali odakle da se pocne brojati , da li samo telo poruke ili je tu ukljucen i subjekt line
ne mora da znaci... mogu se i oni prevariti... npr. kada dodjes do priblizne cifre krenes u potragu za referalima, od kojih dobijes procenat i dodjes do 500$.Lucas je napisao(la):Ma nema nista od toga, ista fora dodjes do negde (ne do 500) i onda nema vise...
moderni gazda jezda![]()
STIV je napisao(la):ne mora da znaci... mogu se i oni prevariti... npr. kada dodjes do priblizne cifre krenes u potragu za referalima, od kojih dobijes procenat i dodjes do 500$.
Video sam cek od Selective Clicksa i stanje koje je covek imao kod njih. A ono je glasilo ovako:
zarada od licno resenih zadataka: 50$
zarada od procenta referala: 450$
eto gde lezi lova
inace to je jedan od 2 ceka koje sam video.. znaci ljudi isplacuju...
outlaw je napisao(la):I ja sam gladan
Inace, sto se tice Selective Clicksa, covek koji mi je preporucio taj servis, rece da je 100% provereno, samo sto kaze drug Crni, sta kad dodjes do 450$? Tako je meni na Nitroclicksu, nikako da mrdnem sa 350$...
Nego, gde cemo na klopu?!![]()
Dok stignu prvi cekovi vec ce da puknu ctp;Sentenced je napisao(la):Ne uchlanjujem se nigde dok ne vidim prvi chek!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari