Šta je novo?

Zaposlenje u nekoj softverskoj firmi tipa Ubisoft i sl.

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
...zaposljenja u neku od evropskih software-skih kuca, tipa Eidos, Ubi soft, Atari,....??? To me interesuje jer vidim da na njihovim sajtovima stoje uvek otvoreni konkursi, pocevsi od pozicija Marketing managera, programera, itd. Ja se nesto razmisljam da konkurisem, jer imam zavrsen fax u USA i solidno radno iskustvo u IT svetu. Sta vi mislite, koliko je uopste realno da neko odavde dobije takav posao u nekoj od gore navedenih firmi ili nekoj drugoj?

Ne znaš dok ne probaš, šta drugo da ti kažem ;)

Sansa uvek postoji. Necu da te plasim mnogo, ali cuo sam da su uslovi rada, narocito programera, u takvim softverskim kucama prilicno ubitacni, tipa radi se "od jutra do sutra dok oci ne poispadaju"... Nadam se da nije tako. Nista te ne kosta da probas... pa ako uspes, javi nama ostalima kako je (ako budes smeo) ;)

Poslednja izmena:
Ok, hvala na odgovorima. Moja ideja nije da apliciram za poziciju programera, vec za neku poziciju u marketingu, tipa product manager ili slicno. Pokusacu sutra da posaljem u par firmi posto ih vecina ima otvorene konkurse za neku poziciju pa ako bude nesto, naravno javljam.

Mikele, slobodno konkuriši, ništa te ne košta da probaš... Srećno :wave:

ako imas iskustvo i znanje koje njima treba, naravno, da je moguce dobit shljaku u takvoj firmi. samo, rad u velikim firmama i za velike firme i nije bash veseo, veruj mi.

Vrh Dno